logo

Kadın Futbolunda ALG Spor Seriye Devam: 10’da 10

Kadın Futbolunda ALG Spor Seriye Devam: 10’da 10

Olumsuz hava koşularından etkilenen Kadılar Futbol 1.Ligi 10.Hafta programında Hakkari Gücü  Beşiktaş karşılaşması uçak inişine elverişli olmaması nedeniyle erteledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadılar Futbol 1.Liginin 10. Haftasını da galibiyetle kapatan ALG Spor 10 haftadır bozmadığı galibiyet serisini 900 dakikanın üstünde sürdürerek yeni bir rekora imza attı.

ALG SPOR SERİYE DEVAM: 10’DA 10

Kadılar Futbol 1.Liginin 10. Haftasını da galibiyetle kapatan ALG Spor 10 haftadır bozmadığı galibiyet serisini sürdürdü. Adana İdmanyurdu Spor’u konuk eden Gaziantep ekibi evindeki 10. Hafta karşılaşmasını 4 – 0 galip tamamladı. Gaziantep ekibi ALG Spor ligde oynadığı 10 maçı ve 900 dakikayı galibiyetle tamamladı. Beraberlik ve mağlubiyeti bulunmayan ALG Spor kalesinde sadece 3 gol görürken rakip filelere 31 gol kaydetti.

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI HAKKARİ MAÇINI ERTELETTİ

 5 Ocak pazar günü Hakkari’de oynanacak lan Kadılar Futbol 1.Ligi 10.Hafta maçı, olumsuz hava koşullarının etkili olduğu bölgenin uçak inişine elverişli olmaması nedeniyle uçuşu iptal olan Beşiktaş Kadın Futbol takımının maça çıkamaması sonucu karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

Yurt genelinde yaşanan yağışlı bir hafta sonunda oynanan Kadılar Futbol 1.Ligi 10.Haftasında 05.01.2020 tarihinde Saat 12:00’da çalınan düdükle başlayan karşılaşmada ev sahibi Kdz.Ereğli Belediye Spor güçlü rakibi Konak Belediye Spor’a 0-6’lık skorla yenilerek haftayı puansız kapadı. Deplasmanda 3 puan alan İzmir ekibi Konak maç eksiği olan Hakkari Gücü’nün üstüne çıkarak dördüncülüğe yükseldi.

ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR LİG 3.’SÜ

Haftanın bir diğer 6 gollük skorlu karşılaşması İstanbul Ataşehir’de oynandı. Amed Sportif Faalileytler’i konuk eden Ataşehir Belediye Spor karşılaşmayı 5 – 1’lik skorla kazandı. Ataşehir temsilcisi ekip, Hakkari Gücü’nün maç eksikliği ve bu skorla aldığı 3 puanla, lig üçüncülüğüne yükseldi.

Haftanın 5 gollü diğer maçı ise FOMGET Gençlik ve Spor ile Fatih Vatan Spor arasında oynandı. Fatih Vatan Ankara deplasmanında FOMGET Gençlik ile karşılaştığı maçı 2 – 3 ‘lük skorla kazandı.

İzmit deplasmanında Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ile karşılaşan İstanbul ekibi Kireçburnu maçı ev sahibinin 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

KADINLAR FUTBOL LİGİ 10. HAFTA PUAN CETVELİ 

KADINLAR FUTBOL LİGİ 10. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

KADINLAR FUTBOL LİGİ 11. HAFTA PROGRAMI

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ