logo

KADIN TERÖRİSTLER ÇEVİK KUVVET’E SALDIRDI

KADIN TERÖRİSTLER ÇEVİK KUVVET’E SALDIRDI

bayrampasaBayrampaşa’da Çevik Kuvvet Şubesine bombası ile saldıran ve ateş açan iki kadın terörist taksi ile uzaklaştığı olay yerine 1 km mesafe deki bir apartmana saklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne saldıran teröristler Gazi Sokak’taki bir binada sıkıştırıldılar. Binada patlama ve silah sesleri duyuluyor. Polis iki kadın teröriste ‘Teslim ol’ çağrısı yapıyor. Bölge abluka altına alındı. Polis operasyon başlattı.

Saldırıda bir polis memurunun kolundan yaralandığı belirtilirken, saldırganlardan birinin de yaralı olduğu iddia edildi. Operasyona bir polis helikopteri de havadan destek veriyor.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne saldıran teröristler Çevik kuvvet otobüsü emniyet binasından çıkarken, ilk önce uzun namlulu silahlarla otobüse ateş ettiği, ardından da el bombası attığı belirtiliyor.

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C Kapısı’na iki kadın, el bombası attı. Polis ateş açtı. Çatışma çıktı. Bölgede kovalamaca sonrası teröristler bir apartmana sıkıştırıldı. 2 kişi olduğu belirtilen saldırganlardan 1 kadının yaralı şekilde ticari taksi ile kaçtığı belirtildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ