logo

KAMER GENÇ TUNCELİ’YE UĞURLANDI

KAMER GENÇ TUNCELİ’YE UĞURLANDI

kamer_genc- cenazeCHP eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç Kartal Cemevi’nde düzenlenen cenaze töreni sonrası Türk Bayrağına sarılı olarak Tunceli’de defnedilmek üzere yola çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tedavi gördüğü İstanbul Gayrettepe’deki Florance Nightingale Hastanesi’nde geçtiğimiz cuma günü akşam yaşamını yitiren CHP Eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç için bugün saat 14.00’da Kartal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Kamer Genç’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Eski Başbakan Bülent Ecevit’in eşi Rahşan Ecevit, Eski Çalışma Bakanı ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Kültür ve Devlet Eski Bakanı Namık Kemal Zeybek, partililer ile çok sayıda seveni katıldı.

“TÜRK BAYRAĞINA SARIN VE TUNCELİ’YE GÖMÜN”

Ölümünden önce “Bana bir şey olursa, beni Türk bayrağına sarın ve Tunceli’ye gömün” vasiyetinde bulunan Kamer Genç’in cenazesi törenin gerçekleştirileceği alana Türk Bayrağı’na sarılı olarak getirildi.

TUNCELİ’DE TOPRAĞA VERİLECEK

22 Ocak Cuma günü 76 yaşında hayatını kaybeden Kamer Genç için Kartal Cemevi’nde düzenlenen tören sonrasında defnedilmek üzere Tunceli’ye götürüldü. Genç, pazartesi günü vasiyet ettiği gibi Tunceli’de toprağa verilecek.

AİLE İSTEMEDİ, TBMM’DE TÖREN YOK

Defin işleminin gecikmesini istemeyen Kamer Genç’in ailesinin isteği üzerine Meclis’te tören yapılmayacağı belirtiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ