logo

Kar – Der Hemşerilerini Sanatçı ve Siyasetçilerle Buluşturdu

Kar – Der Hemşerilerini Sanatçı ve Siyasetçilerle Buluşturdu

Atasehir _ kar-derKar-Der Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlediği kahvaltıda; Kars, Ardahan ve Iğdır bölgesi hemşerilerini, STK ve dernek başkanları, siyasetçiler, sanatçılarla buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Kar-Der) tarafından; Kars, Ardahan ve Iğdır bölgesinden İstanbulluları, sivil toplum kuruluşu ve dernek başkanlarını, siyasetçileri, sanatçıları bir araya getirip tanışmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacı ile Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde kahvaltı düzenledi.

Kar-Der Başkanı Orhan Çerkez toplantının amacını; “Tanışma ve kaynaşma amacı ile yapılan toplantıda Kars Ardahan ve Iğdır bölgesi ve bölge insanlarının sosyal, ekonomik gelecekleri üzerine konuşmak, tanışmak, kaynaşmak. Kısaca dostluğumuzu yenilemek.” olarak açıkladı.

Ünlü THM sanatçısı Yudum’un yanı sıra; Maksut Feryadı, Mürsel Sinan, Mehmet Kılıç, Burhan Yıldırım, Tünay Savaşçı, Mehmet Yılmaz, Cevdet Yılmaz ve Alpay Karadağ Kar-Der tarafından Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ