logo

KAR DER Kars’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu Kutluyor

KAR DER Kars’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunu Kutluyor

Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98.Yıldönümünü kutlamaları kapsamında etkinlik düzenliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Orhan Çerkez’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu KAR-DER, 03 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 19.00 Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu’nda düzenlenen gecede Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yılını kutluyor.

Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yılını kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yapacak olan KAR-DER (Kars ve Yöresi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çerkez; “Her yıl olduğu gibi Kars’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yılını kutlamak için bir program hazırladık. TRT Sanatçısı Tekin Büyükkaya ve yöresel sanatçıların da katılacağı özel bir gece ile taçlandırıyoruz.  Kuvayi Milliye Destanı tiyatro oyunun da sahneleneceği bu etkinlikte tüm hemşerilerimi ve Kars’ın gönül dostlarımızı aramızda görmekten onur duyacağız” dedi.

Orhan Çerkez düzenlenen gece için yaptığı davette; “Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yılını TRT sanatçısı Tekin Büyükkaya ve yöresel sanatçıların da katılacağı özel bir gece ile Kutluyoruz. Kuvayi Milliye Destanı tiyatro oyununun sahneleneceği bu etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız” ifadelerine yer verdi.

Kars’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98’inci Yılını Kutlama Programı;

Tarihi: 03 Kasım 2018 Cumartesi

Saat: 19.00

Yer: Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ