logo

KAR-DER Toplantısında Kars’ın Kurtuluşu Kutlama Kararı Çıktı

KAR-DER Toplantısında Kars’ın Kurtuluşu Kutlama Kararı Çıktı

Pandemi sürecinde ara verilen çalışmaları başlatan KAR-DER,  görüş alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen kahvaltılı toplantı Kars’ın kurtuluşu kutlama kararı alındı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kars, Ardahan ve Iğdır Yöresi Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER), pandemi sürecinden dolayı ara verdiği üyeleriyle hasret gidermek ve Kars’ın kurtuluşu ile ilgili program ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere kahvaltılı toplantı düzenledi.

Kahvaltıdan önce uzun bir tedavi sonucu sağlığına yeniden kavuşan KAR-DER Başkanı ve aynı zamanda Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez için kurban keserek, sağlığı için dua edildi.

Uzun bir aradan sonra üyeleri bir araya getiren kahvaltıya, KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez ve yönetim kurulu üyeleri, yöre dernek başkanları, STK başkanları ile üyeler katıldı.

Sağlığının düzelmesi ve katılımcılarla tek tek ilgilenmensin üyeler tarafından memnuniyetle karşılandığı toplantıda konuşan KAR-DER Başkanı Orhan Çerkez; “Pandemiden dolayı birçok sıkıntılar yaşandı. Bende bu süreçte geçirdiğim rahatsızlığımdan dolayı aileme verdiğiniz destekten ve benim için iyi dilekte bulunan dua eden siz hemşerilerime çok teşekkür ederim.  Sizlerin dualarınızla Allah’a şükür bugün aranızdayım. Bundan sonra birlik ve beraberliğe, kardeşliğe hep beraber önem vererek bunu birlikte başaracağız. Bizleri kırmadan buraya gelerek bu güzel ortamı, dostluğu bizlerle paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.” dedi.

Programda katılımcılar Kars’ın kurtuluşu programı ile ilgili öneri ve görüşlerini kürsüden paylaştı.  Görüş ve önerilerin aktarıldığı konuşmaların ardından oybirliği ile Kars’ın Kurtuluşunun kutlanması kararı alındı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ