logo

KAR –DER’in İftarında Başkan Battal İlgezdi’den Ataşehir’e Mesaj

KAR –DER’in İftarında Başkan Battal İlgezdi’den Ataşehir’e Mesaj

Kar_Der, Nzim Hikmet , iftarNazım Hikmet Parkı’nda Kar-Der’in iftarına katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Ramazan mesajı verdiler. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Orhan Çerkez Başkanlığı’ndaki Kar – Der yönetiminin Ataşehir Belediyesi katkısı ile organize ettiği sokak iftarı yoğun bir kalabalık ve Başkan İlgezdi’nin katılımıyla Nazım Hikmet Parkı’nda gerçekleştirildi.

Kars, Ardahan ve Iğdır illeri kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği (KAR –DER)’nin Ataşehir Belediyesi’nin katkısı ile düzenlediği sokak iftarı 3bin kişinin üzerinde katılım ile Küçükbakkalköy Nazım Hikmet Parkı’nda gerçekleştirildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin iftar saatinde geldiği Kar-Der’in iftarına; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Tarkan Akan Buztaş, CHP Ataşehir İlçe Sekreteri Aytekin Saday, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Yurtseven, STK ve dernek başkan ve temsilcileri, Kar-Der üyeleri ve çok sayıda Ataşehirli katıldı.

Herkesin Ramazan ve gelecek bayramını kutlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; bu gece Karslı dostları ile beraber olduklarını, birlikte iftar yaptıklarını, çok kalabalık bir iftar olduğunu söyledi.
Toplanan bu kalabalık için Kar-Der Başkanı ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan İlgezdi; “Bu gün burada Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınlkaynak ve Kadın kolları Başkanı Gülşen Yurtseven de var. Hep Beraber olduk. Güzel bir gündü.”diye konuştu. Yardımların sorulması üzerine; yaptıkları yardımların reklamını yapmadığını ifade eden Battal İlgezdi; yoksulluğun siyasetinin olmayacağına dikkat çekerek, Sosyal İşler Müdürlüğü ve Başkan Yardımcılarının Ataşehir’de gerekli işlemleri yaptığını söyledi.

“Özlemini çektiğimiz Türkiye Haritası’nı Artaşehir’de bütün berraklığı ile görüyoruz.” diyerek sözlerine başlayan Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak; sıcak bir atmosferde insanların oruçlarını açarak sohbetler ettiğini belirtip, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve ekibinin bunda çok büyük etkisinin olduğuna dikkat çekti.

“Belediyemiz toplumun her kesimine kucağını açarak sosyal belediyeciliğin güzel bir örneğini gösteriyor.”diyerek belediyenin sosyal politikasına dikkat çekip; Belediyenin reklamını yapmadan Ataşehir’de her kesime elini uzattığını, bunu da hizmet bilinci ile yaptığını ifade eden Altınkaynak; CHP ilçe örgütü olarak Başkan ve ekibini dikkatle izlediklerini ve kendilerine yardımcı olduklarını söyledikten sonra Ataşehirlilerin ve bütün İstanbulluların bayramının güzel geçmesini dileyerek Ramazan ve bayramlarını kutladı.

Küçükbakkalköy Nazım Hikmet Parkı’nda Kar-Der’in iftarına katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile beraberindekiler iftar sonrası uzun süre vatandaşlarla sohbet ederek şikayetilerini dinlediler.

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ