logo

Kardeş Belediye Monheim Ataşehir Tanıtım Ofisi Açıldı

Kardeş Belediye Monheim Ataşehir Tanıtım Ofisi Açıldı

Ataşehir’de kardeş belediye Monheim ile yeni bir iş birliğine daha imza atan Ataşehir Belediyesi Ataşehir ve Monheimli yatırımcıların buluşacakları tanıtım ofisini açtı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi ile Monheim am Rhein Belediyesi işbirliğiyle Ataşehir ve Monheimli yatırımcıların buluşacakları tanıtım ofisi açıldı.

Kardeş belediye Monheim’in Ataşehir’de temsil bürosunun açılışı Monheim am Rhein Belediye Başkanı Daniel Zimmermann ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte; konuk Monheim am Rhein Belediyesi yöneticileri, Belediye Başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

KARDEŞ BELEDİYEMİZ MONHEİM İLE YENİ BİR İŞ BİRLİĞİ

Kardeş belediye Monheim işbirliği ile gerçekleştirilen ofisin açılışında konuşan Ataşehir Belediye Başkanı battal İlgezdi, açıklamasında, “Kardeş belediyemiz Monheim ile yeni bir iş birliğine daha imza atarak Monheim am Rhein Belediyesi Tanıtım Ofisimizi açtık.
  Ataşehir ve Monheimli yatırımcıların buluşacakları ve iki ülkenin de ekonomisine büyük katkı sağlayacak merkez hayırlı olsun.
” İfadelerine yer verdi.

DANİEL ZİMMERMANN BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Monheim ve Ataşehir arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Ataşehir’de açılan temsilcilik bürosuna başarılar dileyen Monheim am Rhein Belediye Başkanı Daniel Zimmermann, kendisini misafir olarak görmediğini kaydederek, Ataşehir Belediyesi ile iş birliğiyle yürütülen başarılı çalışmalarda katkısı olanlara, Ataşehir’e ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür etti.

MONHEİM’DE CAMİ VE CEM EVİ YERİ VERDİ

Monheim tanıtım ofisi açılışında konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Monheim am Rhein Belediye Başkanı Daniel Zimmermann tarafından cami yeri verilen kentte yaşayanların arasında Türklerin yoğun olduğuna dikkat çekerek, “Hiçbir ayrım yapmadan kenti yöneten Başkan Daniel Zimmermann, Alevi Bektaşi Derneği’ne de bir cem evi yeri verdi. Ben kendim ve vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kısmet olursa önümüzdeki günlerde camimizin açılışını yapacağız. Sonra da cemevinin açılışını yapacağız.” Dedi.

ATATÜRK’ÜN DONANIMLI BİR LİDER OLDUĞUNU ALMANYA’DA DA GÖRDÜM

Monheim Ataşehir Parkı açılışında Atatürk’ün adını andığımda Almanların yoğun olduğu kalabalıktan müthiş bir alkış geldiğini aktaran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Atatürk’ün ne kadar donanımlı bir lider olduğunu Almanya’da da gördüğünü vurguladı.

MONHEİM’DEKİ CAMİ KILIÇDAROĞLU’NUN KATILIMIYLA AÇILSIN

Başkan Battal İlgezdi, uygun görülürse Monheim am Rhein Belediye Başkanı Daniel Zimmermann’a Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Monheim’de gerçekleştirilecek cami açılışına davet talebini dile getirerek, açılışa Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımını isteğini aktardı.

Konuşmaların ardından Monheim am Rhein Belediye Başkanı Daniel Zimmermann, Ataşehir Belediye Başkanı battal İlgezdi ve yardımcıları tarafından kurdele kesilerek ofis açılışı gerçekleştirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ