logo

Kardeş Kültürlerin Festivali; Kıraç, Coşkun Öz, Yaşar Gümüş Ve…

Kardeş Kültürlerin Festivali; Kıraç,  Coşkun Öz, Yaşar Gümüş Ve…

Ataşehir’de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürlerin Festivali Yavuz Seçkin’in sunumu Coşkun Öz ve Yaşar Gümüş’ün de sahne aldığı Kıraç konseriyle başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği çok sayıda vatandaşın camlardan ve balkondan izlediği konserde Kıraç, en sevilen şarkılarını söyleyerek izleyenleri coşturdu. Yavuz Seçkin’in sunuculuğunu yaptığı Coşkun Öz ve Yaşar Gümüş’ün de sahne alarak izleyicilerin coşkusunu artırdığı 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nin ilk gününde; Ataşehirliler “Kardeş Kültürlerin Türküler”ine gözyaşları ile eşlik ettiler.

İçerenköy Mahallesi Adem Soka’ta gerçekleşen konseri Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve İsmail Kabakçı, Belediye meclis üyeleri, Belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Ataşehirli izledi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, festivale katılarak Ataşehirlilerle buluşan Kıraç’a çiçek ve teşekkür plaketi verdi. Sahne önündeki bariyerlerin kalkmasını söyleyen Başkan İlgezdi’nin talimatının uygulanarak barikatın kalkması üzerine, sahne önünde izdiham yaşandı. Basın mensuplarının konseri takibinde güçlükler yaşandı.

Ataşehir Belediyesi sosyal medya ekibinin sorduğu soruları cevaplayan Ataşehirlileri, İçerenköy Adem Sokak’taki Kıraç konserinde tişörtle ödüllendirdi. Ataşehir Belediyesi, 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali konserleri sırasında, sosyal medya ekibi tarafından sosyal medya üzerinden sorulacak soruları cevaplayanlara çeşitli hediyeler vermeye devam edecek.

Ataşehir’de dört yıldan bu yana Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kardeş Kültürlerin Festivali”, 24 Eylül tarihine kadar farklı sanatçıların sahneye çıkacağı çok zengin bir programla devam edecek.

Toplam 13 etkinlik gününde, saat 20:00’de başlayacak ve açık havada gerçekleşecek konserlere İçerenköy Mahallesi- Adem Sokak, Barbaros Mahallesi – Cumhuriyet Parkı, Mustafa Kemal Mahallesi-Deniz Gezmiş Parkı, Küçükbakkalköy Mahallesi -Prestij Caddesi, Ferhatpaşa Mahallesi -Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Esatpaşa Mahallesi -Pazar Alanı, Fetih Mahallesi- Prestij Caddesi, Kayışdağı Mahallesi – 80.Yıl Parkı olmak üzere sekiz mekan ev sahipliği yapacak.

Bu yıl 4. düzenlenen Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nde; aralarında Latif Doğan, Gülben Ergen, Musa Eroğlu, Gripin, Gülşen, Nuray Hafiftaş, Kardeş Türküler, Kibariye, Volkan Konak, Niyazi Koyuncu, Model ve Şevval Sam’ın da bulunduğu, müziğin her dalından usta isimler müzikseverlerle buluşacak.

4. Kardeş Kültürlerin Festivali Programı

06 Eylül Cuma- Kıraç, Coşkun Öz, Yaşar Gümüş
Yer: İçerenköy Mah. Adem Sokak

08 Eylül Pazar- Model, Gripin
Yer: Barbaros Mah. Cumhuriyet Meydanı

10 Eylül Salı- Şevval Sam, Hünkar Akkuş
Yer: Mustafa Kemal Mah. Deniz Gezmiş Parkı

11 Eylül Çarşamba- Gülben Ergen, Yavuz Değirmenci
Yer: Küçükbakkalköy Mah. Prestij Caddesi

Eylül Perşembe- Latif Doğan, Nuray Hafiftaş, Yudum
Yer: Ferhatpaşa Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı yanı

13 Eylül Cuma- Ceylan, Mustafa Özarslan
Yer: Esatpaşa Pazar Alanı

15 Eylül Pazar- Volkan Konak, Faruk Demir
Yer: Fetih Mah. Prestij Caddesi

16 Eylül Pazartesi- Sevcan Orhan, Hüseyin Turan
Yer: Kayışdağı Mah. 80.yıl Cumhuriyet Parkı toprak saha

18 Eylül Çarşamba- Gülşen
Yer: İçerenköy Mah. Adem Sokak

20 Eylül Cuma- Kibariye- Sünnet Şöleni
Yer: Mustafa Kemal Mah. Deniz Gezmiş Parkı

21 Eylül Cumartesi- Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi, Selçuk Balcı
Yer: İçerenköy Mah. Adem Sokak

22 Eylül Pazar- Kardeş Türküler, Ender Balkır
Yer: Mustafa Kemal Mah. Deniz Gezmiş Parkı

24 Eylül Salı- Musa Eroğlu, Nilüfer Sarıtaş, Kutsal Evcimen
Yer: Mustafa Kemal Mah. Deniz Gezmiş Parkı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ