logo

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Dünya Evine Girdi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Dünya Evine Girdi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel pandemi sürecinde ertelenen nikahı sosyal mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirilen törenle hayatını Sibel Doğan ile birleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kartal Bülent Ecevit Kültür merkezinde gerçekleşen nikah töreninde çiftin nikahını İstanbul Büyük Şehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı.

Açık havada maske takılarak gerçekleşen Nikâh töreninde, pandemi tedbirleri kapsamında fiziki mesafe koşulları uygulandı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in dünya evine girdiği nikah törenine Gamze Akkuşİlgezdi’nin CHP Genel Başkan yardımcıları CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ataşewhir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin aralarında olduğu belediye başkanlarının olduğu konuklardan siyaset, spor ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Töre alanına alınırken, sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılar yapıldı. Konuklar Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile eşi Sibel Yüksel’e mutluluk dileklerini ilettiler.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, nikah ile ilgili yaptığı paylaşımda; “Bugün, doğum günümde, doğup büyüdüğüm Kartal’da değerli eşim Sibel ile hayatımızı birleştiriyoruz. Birbirimizden güç alarak, doğru bildiğimiz yolda el ele yürüyeceğiz. Güzel dilekleriniz, dualarınız için çok teşekkür ediyoruz. “Bir insanı sevmekle başlayacak her şey…” ifadelerine yer verdi.

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ…

Bir ömür mutluluğa imza atıyoruz!

Bir ömür mutluluğa imza atıyoruz!

Gökhan Yüksel paylaştı: 18 Haziran 2020 Perşembe

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ