logo

Kartal Belediyesi Etap 1 ve Etap 2 Dönüşüm Planlarını Onaylatmayı Hedefliyor

Kartal Belediyesi Etap 1 ve Etap 2 Dönüşüm Planlarını Onaylatmayı Hedefliyor

Kartal Belediyesi “riskli alan” ilanlı Batı Merkez Projesi Etap 1, Etap 2 ile ilgili planları Haziran ayı içinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na onaylatmayı hedefliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kartal Belediyesi Muhtarlar Toplantısı, Yakacık Çarşı Mahallesi Bayram Demirkol Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

KARTAL BELEDİYESİ MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Kartal Belediyesi tarafından 12 yıldır her ayın ilk haftasında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, kademeli normalleşmeye geçiş sonrası ilk toplntısını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında yenilenen Yakacık Çarşı Mahallesi Bayram Demirkol Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Kartal’daki mahalle muhtarları katıldı.

HAZİRAN İÇİNDE ETAP 1, ETAP PLANLARI ÇŞB ONAYI HEDEFLENİYOR

Muhtarlar Toplantısında açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülen alanda, Kartal Belediyesi tarafından Haziran ayı içinde Etap 1, Etap 2 ile ilgili planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na onaylatmayı hedeflendiğini aktardı.

Kartal Belediyesi koordinesiyle, 2013 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla Batı Merkez Projesi adı altında “riskli alan” ilan edilen alanda “Kentsel Dönüşüm” çalışmaları yürütülüyor.

BAŞKAN YÜKSEL, “ETAP 1, ETAP 2 PLANLARINI BAKANLIĞA TESLİM ETTİK”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, bölgede Kentsel Dönüşüm projesi yürütülen alanda tüm talep ve önerilerin kayıt altına alınarak ilgili müdürlüklere iletildiğini söyledi. Mahallelerin sorunlarının mümkün olduğunca kısa zamanda çözüleceğini belirten Başkan Yüksel, son olarak Etap 1, Etap 2 ile ilgili planları bakanlığa teslim ettiklerini ve onların da eksikleri bildirdiklerini belirterek Haziran ayı içinde yeniden temas kurup planı onaylatmayı hedeflediklerini ifade etti. 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ