logo

Kayhan Ailesi’nin Asırlık Çınarı Gülali Kayhan 104 Yaşında Yaşama Veda Etti

Kayhan Ailesi’nin Asırlık Çınarı Gülali Kayhan 104 Yaşında Yaşama Veda Etti

Ataşehir ve Kadıköy Belediye Başkan yardımcıları Sadık Semih Kayhan ile Fahrettin Kayhan ile tanınan Kayhan Ailesi’nin 104 yaşındaki temsilcisi Gülali Kayhan yaşama veda etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Sadık Semih Kayhan ile Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı ve İBB M Üyesi Fahrettin Kayhan’ın amcaları Gülali Kayhan 104 yaşında hayata veda etti.

Malatya’nın önde gelen ailelerinden olan Kayhan ailesinin bir kuşağın son temsilcisi asırlık çınarlarından 104 yaşında yaşama veda eden Gülali Kayhan için  İçerenköy Pir Sultan Cem Evi’nde cenaze törenini düzenlendi.  

104 yaşında yaşama veda eden Kayhan ailesinin asırlık çınarı Gülali Kayhan, Üsküdar Karacaahmet mezarlığına defin edildi.

Asırlık çınar amcaları Gülali Kayhan’ı kaybettiklerini sosyal medya paylaşımıyla duyuran Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, hesabında “Bir asrı aşan yaşamıyla, sülalemizde bir kuşağın son temsilcisiydi. Amcazademiz Gülali Kayhan, müthiş hafızası, renkli yaşamı, sazı, sözü, esprileri ve muhabbetleri ile iz bırakarak bugün hakka yürüdü. Işıklar içinde olsun” paylaşımı yaptı.

Ataşehir’deki İçerenköy Pir Sultan Cem Evi’nde düzenlenen cenaze törenine Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Sevgi Uluğ, Bekir Bozkızıl ve Duran Acar, İYİ Parti Ataşehir Belediye Meclis üyesi Oğuz Sarul, STK temsilcileri, siyasiler ile Kayhan ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ