logo

Kayıp Cansu, Cinsel Saldırıya Uğramış, Boğulup Dereye Atılmış

Kayıp Cansu, Cinsel Saldırıya Uğramış, Boğulup Dereye Atılmış

cansu-Ortaca_cinayetOrtaca’da kayıp olan ve üç gün sonra kanalda cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın cinsel saldırıya uğrayıp ve boğulduktan sonra suya atılmış.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, geçen pazar gününden itibaren kayıp olan ve üç gün sonra kanalda cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın cinsel saldırıya uğrayıp ve boğulduktan sonra suya atıldığı ortaya çıktı.

Ortaca’nın Mergenli Mahallesi’nde yaşayan Cansu Kaya, pazar günü, garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi’ndeki restorandan mesai bitiminin ardından ayrıldı. Kaya’dan daha sonra haber alınamadı.

Cinsel Zorlama Sonrası Boğulup Suya Atılmış

Üç günün sonunda Dalyan’ın Çandır Geçişi Mevkii’ndeki su kenarında bulunan Kaya’nın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopside Kaya’nın cinsel organında zorlama tespit edildi, ayrıca boğulduktan sonra suya atıldığı belirlendi.

cansu-kaya-cenaze

Ortaca’nın Mergenli Mahalle mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verilen Cansu Kaya’nın tabutuna gelinlik örtüldü.

143’e yükseldi

Cansu Kaya’yla birlikte 2015’te bilinen kadın cinayetleri sayısı 143’e yükseldi.

Jandarma, Kaya’nın son olarak görüldüğü erkek arkadaşı U.D.’nin de aralarında bulunduğu üç kişiyi ifadelerini almak için ilçe jandarma karakol komutanlığına götürdü.

Arkadaşları ile birlikte Cancu Kaya’nın cesedini bulan ablası 22 yaşındaki Arzu Kaya şunları söyledi: “Arkadaşlarımla Dalyan’a gittik. Arkadaşlarımla oluşturduğumuz ekiple, aramaya devam edecektik. O sırada suyun üzerinde hareketsiz duran birini gördük. Dalyan’daki tekneciler, hareketsiz duran kişiyi kıyıya çıkardı. Tanığım tekneci susun deyince o anda anladım sudaki kişi kız kardeşim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ