logo

Kayışdağı Spor Amatör Lig U19 Şampiyonu

Kayışdağı Spor Amatör Lig U19 Şampiyonu

Amatör Lig U19 B grubunda genç bir ekiple mücadele eden Ataşehir Kayışdağı Spor Kulübü, Maltepe Başıbüyük Stadı’nda oynadığı İçerenköy maçını galip tamamlayarak şampiyon oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy İdman Yurdu ile Maltepe Başıbüyük Stadı’nda karşılaşan, ligdeki son maçını yedek ağırlıklı bir ekiple oynayan Ataşehir Kayışdağı Spor Kulübü U19 Futbol takımı Amatör Lig U19 B grubundaki mücadelesini 9 – 1’lik açık skorla tamamladı. Ataşehir Kayışdağı Spor Kulübü U19 Futbol takımı bu skorla, Amatör Lig U19 B grubunda en yakın rakibin ile 8 puan farkla şampiyon oldu.

2017 -2018 sezonu Amatör Lig U19 B grubunda genç bir ekiple yürüttükleri mücadelelerini hiç kart görmeden ve en yakın rakiplerine 8 puan fark atarak şampiyon olduklarını kaydeden Ataşehir Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Şahin, ekipteki oyuncularının U19 altı gençlerden olştuğunun altını çizerek, “Amatör Lig U19 B grubunda 8 puan farkla şampiyon olan takımımızın önemli bir kısmı bir alt grup olan U16 yaş gurubu oyuncuları. Bu takım ileriye dönük hazırlanıyor. Önümüzdeki sezonların şampiyon ekibini hazırladık. Başarıda emeği olan, fedakarca ter döken teknik ekibimiz Kazım Yaman ve Ahmet Şimşek ile birlikte bütün sporcularıma ve ekibime teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ