logo

Kaymakam Ertaş Başkanlığında Ataşehir İlçe Güvenlik Kurulu Toplandı

Kaymakam Ertaş Başkanlığında Ataşehir İlçe Güvenlik Kurulu Toplandı

Ataşehir İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı Kaymakam Ertaş başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan ve Belediye temsilcisi Ekrem Köse ve kurum müdürleri katılımıyla yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bütün dünyanın pandemi illeti ile mücadele ettiği dönemde yoğun bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, “Emniyet, Vefa Grupları, muhtarlıklar ve Belediye çok yoğun şekilde çalıştık. Kimseyi mağdur etmemeye çalıştık. Vefa gruplarımız çok aktif bir şekilde çalıştı. Bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

ATAŞEHİR İLÇE GÜVENLİK KURULU TOPLANDI

Huzur Toplantısı” olarak da bilinen ilçe güvenliği ve diğer sorunların ele alındığı Ataşehir İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, Daire amirleri, kurum ve birim müdürler, muhtarlar ile STK temsilcilerinin katılımı ile Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ataşehir İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Belediye Temsilcisi Ekrem Köse, Birim Müdürleri, Kurum Müdürleri, Muhtarlar, Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Huzur Toplantısı,

SORUNLARINI DİNLEMEYE HAZIR

Ataşehir İlçe Güvenlik Kurulu Toplantısı katılımcılarına teşekkür eden Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, katılımcılardan Ataşehir’in ve mahallelerinin sorunlarını dinlemeye hazır olduklarını söyledi.

BELEDİYESİ OLARAK SORUNLARI DİNLEMEYE HAZIRIZ

Katılımcıları selamlayan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse de, Ataşehir Belediyesi olarak sorunları dinlemeye hazır olduklarını kaydetti.

Ataşehirweb ve www.itvhaber.com adına İsa Kırım’ın katıldığı “Ataşehir Huzur Toplantısı”na katılan muhtarlar ve STK temsilcilerinden tespit ettikleri sorunları ve çözümüne yönelik kendi önerilerinin alındı. İlgililerinin aktardığı sorunlar ve çözüme yönelik öneri ve talepler işleme konulmak üzere ilgili birimler tarafınsan not alındı.

DURİYE NURİYE OKULU İÇİN İHALE YAPILACAK

Toplantıda Ataşehir’deki yatırımlara yönelik bilgi veren Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, yıkım kararı olan Yenisahra mahallesindeki Duriye Nuriye okulu ile ilgili ihale yapılacağını, arsası problemli olduğu için ihaleye çıkması için çok uğraştıkları okulun kısa sürede yıkılıp yeniden yapılacağını, Milli Eğitim Müdürü’nde ayrıntılı bilgi olduğunu kaydetti.

PROJELER ATAŞEHİR’İ EĞİTİMDE MARKA OLMASI YÖNÜNDE ÖNEMLİ

Fen Lisesinin temelinin atıldığını hatırlatan Kaymakam Ertaş, bu projenin Milli Eğitim’e vakf olması Ataşehir için önem arz ettiğini, Belediye’nin karşısında Sosyal Bilimler Lisesi’nin projesinin onaylandığını, yakın zamanda ihalesinin yapılacağını belirtti. Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş bu projelerin Ataşehir’i eğitimde marka olması yönünde önemine dikkat çekti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ