logo

Kaymakam Ertaş Başkanlığında Ataşehir’de ‘Tematik Denetim’

Kaymakam Ertaş Başkanlığında Ataşehir’de ‘Tematik Denetim’

Ataşehir Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı talimatı, İstanbul Valiliği koordinesinde; “kontrollü normalleşme” sürecinin selameti için ilçede tematik denetim gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçişleri Bakanlığı talimatı, İstanbul Valiliği koordinesinde kontrollü normalleşme sürecinin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla “dinamik denetim modeli” kapsamında, İsmail Hakkı Ertaş başkanlığında Ataşahir İlçe Kaymakamlığı ekipleri tarafından “tematik denetim” yapıldı.

FAALİYETLERDE SALGIN TEDBİRLERİNE UYGUNLUK DENETLENDİ

Ataşahir İlçe Kaymakamlığı tarafından Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş yönetiminde gerçekleştirilen “tematik denetim” kapsamında; esnaf, çeşitli iş kollarına münhasır iş yerleri ve toplu yaşam merkezlerindeki faaliyetlerin salgın tedbirlerine uygunluğunun denetlendi.

YENİDEN SALGIN ÖNCESİ DURUM HEDEFLENİYOR

İçişleri Bakanlığı talimatı İstanbul Valiliği koordinesinde kontrollü normalleşme sürecinde Ataşahir İlçe Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen “tematik denetim” ile Ataşehir olarak; ilçede salgının önlenmesi, mavi kategoriye geçebilmesi, vatandaşların sağlık güvenliğinin tesisi ve yaşam standandartlarının yeniden salgın öncesi durumuna gelebilmesinin hedeflendiği kaydediliyor.

ATAŞEHİR İLÇE KAYMAKAMLIĞI “TEMATİK DENETİM” ÇALIŞMALARI

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Tematik Denetim” çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığımızın talimatları ve İstanbul Valimiz Sn. Ali Yerlikaya‘nın koordineleri ile dinamik denetim modeli kapsamında kontrollü normalleşme sürecinin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için esnaflar, çeşitli iş kollarına münhasır iş yerleri ve toplu yaşam merkezlerinde tematik denetim genelgesi doğrusunda salgın tedbirlerine uygun bir şekilde faaliyetlerin devam etmesi adına kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan denetim ekipleri ile sektörel olarak düzenlenen denetim programı dahilinde başta kaymakamımız Sn. İsmail Hakkı ERTAŞ ve diğer yetkililer yapmış oldukları esnaf ziyaretleri, toplu yaşam merkezlerinde yapmış olduğu incelemeler ve vatandaşlarımızın ile yaptıkları sohbetler ile  normalleşme süresinde uyulması gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler hususunda bilgilendirmeye devam ediyor.” İfadeleri yer aldı.

KAYMAKAM ERTAŞ’TAN DENETİM EKİPLERİNE VE TEDBİRLERE UYANLARA TEŞEKKÜR

Açıklamada, “Kaymakamımız Sn. ERTAŞ, Ataşehir olarak hedefimiz ilçemizde salgının önlenmesi,  şehrimizin mavi kategoriye geçebilmesi, vatandaşlarımızın sağlık güvenliğinin tesisi ve yaşam standandartlarının yeniden salgın öncesi durumuna gelebilmesine katkı sağlayabilmek olduğunu, sahada olmaya devam edileceğini, denetim ekiplerine ve tedbirlere uymaya devam eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiklerini belirttiler.” Denildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ