logo

Kaymakam Ertaş Ataşehir’in Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Kaymakam Ertaş Ataşehir’in Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş 17 mahallesi bulunan Ataşehir’in muhtarları ile 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında buluşarak günlerini kutladı.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Ataşehir’in mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

İstanbul’daki bazı mahallelerin ilçe büyüklüğünde olduğu nu hatırlatan Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, bu nedenle bazı muhtarların daha da fazla olmak kaydı ile muhtarların sorumluluklarına dikkat çekerek, yerelde birlikte çalıştıklarının altını çizerek, Ataşehir’in mahalle muhtarlarının 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Ataşehir’in mahalle muhtarları ile buluşan Ataşehir İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş yaptığı paylaşımla Ataşehirli muhtarların gününü kutlayarak. “19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Tüm Mahalle Muhtarlarımızın #MuhtarlarGününü tebrik ederim.” Dedi.

MUHTARLAR ÇELENK SUNDU

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Ataşehir Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ