logo

Kazada Hayatını Kaybeden Polis Mesai Arkadaşları Uğurladı

Kazada Hayatını Kaybeden Polis Mesai Arkadaşları Uğurladı

Kadıköy’de geçirdiği kazada hayatını kaybeden Motosikletli Yunuslarda görevli polis memuru Mücahit Örs Ataşehir’de düzenlenen törenle meslektaşları tarafından son yolculuğunu uğurlandı.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli yunuslarda görev yapan 23 yaşındaki Mücahit Örs, istirahatli olduğu gün arkadaşından bir günlüğüne ödünç aldığı motosikletiyle akşam eve dönerken geçirdiği kaza sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Örs, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Örs için Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazenin Yunus ve polis arabalarının siren sesleriyle Emniyet Müdürlüğüne getirilmesi esnasında duygulu anlar yaşandı. Meslektaşları, ailesi ve cenazeye katılanlar gözyaşlarına hâkim olamadı.

Bir Kadın polisin hayatını kaybeden Mücahit Örs’ün özgeçmişini sunarken Yunus polisleri de cenaze başında nöbet tuttu.

Mücahit Örs’ün Türk Bayrağına sarılı tabutu törenin ardından arkadaşlarının omuzlarında cenaze arabasına getirilerek toprağa verilmek üzere memleketi Konya’ya gönderildi.

Törene Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Mücahit Örs’ün anne, baba ve erkek kardeşi ile yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ