logo

KILIÇ; AMACIMIZ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ YAŞATMAK

KILIÇ; AMACIMIZ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ YAŞATMAK

add_toplanti (1)Yeni yönetim kuruluyla basınla bir araya gelen ADD Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç,  amaçlarının halka açılarak, Atatürkçü düşünceyi yaşatmak olduğunu kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Kapımız, bölücü ve gericilerin dışında herkese açık” diyen, “Ülkenin en Müslümanları Atatürkçülerdir” iddiasında bulunan Başkan Ulaş Kılıç, Atatürkçü Düşünce Derneği’nin, Küçükbakkalköy’deki merkezini kafeye dönüştürüp halkın kullanımına açarak; ADD’yi üyelerin buluşma noktası haline getireceklerini kaydetti.

add_toplanti (8)

KILIÇ; AMACIMIZ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ YAŞATMAK

Atatürkçü Düşünce Derneği olarak 2009 yılında Ataşehir’de şube kurduklarını, kendisinin de ADD Ataşehir Şubesi’nin kurucu başkanı olduğunu kaydeden Başkan Ulaş Kılıç, ADD’nin 1989 yılında Muammer Aksoy’un önderliğinde kurulmuş bir dernek olduğunu vurgulayarak; derneğin amacının, Atatürkçü düşünceyi yaşatmak ve toplumda en üst seviyeye taşımak olduğunu ifade etti.

ADD ÇOK CİDDİ BADİRELER ATLATTI

Derneğin çok ciddi badireler atlattığını iddia eden ADD Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve sonrasında Muammer Aksoy kurucumuzu, kurucular içinde yer alan Uğur Mumcu, Bahriye Uçok’ları devrime şehit vermiş bir dernektir.  Bu derneğin üyeleri ve yöneticileri, bunun ağırlığını omuzlarında taşıyarak bu mücadeleyi devam ettirmektedir. Ataşehir’de göreve geldiğim ilk günden itibaren yönetim kurulu arkadaşlarımla en üst seviyede yaşatmaya çalıştık. Çok fazla etkinlik yaptık. Ülkenin en kötü günlerinde aydınlık yarınları doğurabilmesi için gerekli çalışmalar yapmaya çalıştık” dedi.

add_toplanti (5)

İLK TOPLANTIDA ADD’Yİ DAHA FAZLA TANITMA KARARI ALINDI

27 Mart’ta olağan ADD Ataşehir Şubesi’nin Olağan Genel Kurulunu yaptıklarını belirten Ulaş Kılıç,  “Mart ayında olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik.  Yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurullarımız seçildi. Yeni yönetim kurulumu kutluyorum. Geçmişte derneğe hizmet vermiş arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuz seçildikten sonra ilk toplantımızı yaptık. Toplantımızda, daha çok aktivite yaparak ADD’yi daha fazla tanıtma kararı aldık. Yönetimdeki arkadaşlarımızla görev dağılımı yaptık” şeklinde konuştu.

add_toplanti (12)

BİZİ EN İYİ ANLATABİLECEK “YEREL BASIN”

Olağan Genel Kurulda seçilerek göreve gelen yeni yönetim kurulu toplantısında aldıkları ilk kararın basın mensuplarıyla bir araya gelmek olduğunu kaydeden ADD Ataşehir Şubesi Başkanı Ulaş Kılıç,  “Çünkü bizi en iyi halkla buluşturacak ve bizi en iyi insanlara anlatabilecek namuslu, kalemi net olan Ataşehir’deki düzgün basın mensupları ile bir araya gelelim dedik. Mevcut hükümet baskıcı uygulamasıyla kendisine yakın basın oluşturdu.  Çünkü sizlerin, Ataşehir’deki basın mensuplarının hala tüm olumsuzluklara rağmen bu duruşunu koruduklarını biliyorum.  Onun için Atatürkçü düşünceyi ve icraatlarını halkla buluşturacak en iyi kurumların Ataşehir ve İstanbul’daki yerel basın olduğunu kendi aramızda konuştuk ve ilk toplantıyı sizlerle yapmayı kararlaştırdık. İcraatlarımızı basına bildirerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

add_toplanti (4)

ÖĞRENCİLERE BURS SAĞLAYARAK EĞİTİME KATKI VERMEYİ HEDEFLEDİK

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi olarak planladıkları yapıda, üyeler arasında dayanışmayı arttıracaklarını kaydeden Başkan Ulaş Kılıç, dayanışma ile güçlenen üyelerin katkısıyla öğrencilere burs sağlayarak eğitime katkı vermeyi hedeflediklerini belirtti.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ
(ADD) YENİ YÖNETİM KURULU:

Başkan               :   Ulaş Kılıç             

Başkan Yrd.      :  Turgay Kılıç        

Yazman              :  Esra Eber            

Sayman              : Tülay Seyhan    

Gnç. Kol. Sorm :  Z.Oğuz Şahin    

Orgnz. Srm       : Selma Arslan    

Kadın Kol.Srm : Rüya Durup       

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ