logo

Kılıçdaroğlu, Ataşehir’de Apartman Görevlileri ile Buluştu

Kılıçdaroğlu, Ataşehir’de Apartman Görevlileri ile Buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir’in ev sahipliğinde İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi‘nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda bir araya geldi.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul 1. Bölgedeki apartman görevlileri ile bir araya geldiği toplantıya, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP ilçe ve belediye başkanları katıldı.

“CUMHURİYET BİLHASSA KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR”

Cumhuriyet ilan edildikten sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” sözünü hatırlatan Kemal Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse kendisini bu coğrafyada kimsesiz, sahipsiz hissetmesin. Cumhuriyet sizindir, beslemelerin değil, para babalarının değil, tefecilerin değil, havadan para kazananların değil; cumhuriyet alın teri döküp bu ülkenin kalkınmasına katkıda bulunanların cumhuriyetidir ve biz bu cumhuriyeti hep beraber büyüteceğiz, hep beraber geliştireceğiz. Çocuklarımız güzel okullarda okuyacak, çocuklarımız iyi okullarda okuyacak, çocuklarımız bizden daha iyi olacak ve biz sadece bu bölgeye değil dünyaya örnek olan bir ülke olacağız. Siz görev yapıyorsunuz ben biliyorum. Öyle 8 saat, 9 saat değil; yeri geldiğinde 10 saat, 12 saat, hatta 24 saat görev yapıyorsunuz. Ama görünmüyorsunuz. Siyaset kurumu sizi görmüyor.” dedi.

“Dostları” olduğunu vurguladığı bütün apartman görevlilerinin sorunlarını çözmeye talip olduğunu kaydeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin yeri geldiğinde 24 saat görev yaptığını ancak görünmediğini belirtip, “Siyaset kurumu sizi görmüyor. Bir sürü büyük laflar ediliyor, vatan, millet, Sakarya… İyi de her gün çalışan, doğru dürüst bayramı ve tatili bile olmayan, oturduğu yerler çok sağlıklı olmayan yüzbinlerce insanın sorunuyla acaba siyaset kurumu ilgilendi mi?” diye sordu.

Deprem sonrası İzmir ziyaretinden apartman görevlileri ile bir araya geldiğini hatırlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “”İzmir’e birinci gidişimde depremi yerinde gördük, hastanelere gittik, yaralıları ziyaret ettik. Bir süre sonra tekrar İzmir’e gittim. Kimlerle bir araya geldim? Evleri yıkılan apartman görevlileriyle bir araya geldim. Neden? Bina yıkılmış, hadi diğerlerinin oturacağı, ikinci bina, üçüncü bina vesaire bir yerler olabilir. Apartman görevlisi ne olacak, gidecek yeri bile yok. Belediye başkanlarımızla beraber o apartman görevlileriyle toplantı yaptık. Bütün belediye başkanlarına dedim ki ‘Apartman görevlilerinin tamamına iş vereceksiniz, sigortalı işi olacak.” Dedi.

HER ANNE BABA ÇOCUĞUNUN ÇOK İYİ EĞİTİM ALMASINI İSTER

Çocuklarının eğitimiyle ilgili bir sorunla karşılaşmaları durumunda kendisine ulaşmalarını isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin çocuklarının iyi eğitim almasını istediklerini kaydettiği konuşmasında, “Çocuklarınızın eğitimiyle ilgili bir sorunla karşılaşırsanız mutlaka haberim olsun. Bana çok rahat ulaşabilirsiniz. Bana ulaşamıyorsanız bakın Belediye Başkanlarımız burada. Çocuklarınızın iyi eğitim alması lazım. Her anne baba çocuğunun çok iyi eğitim almasını ister. Kendisinden daha iyi bir yaşam tarzını yakalamak ister. Benim çocuğum da, evladım da, kız – erkek otursunlar okusunlar daha iyi yerlere gelsinler, birilerine muhtaç olmasınlar diye; annenin, babanın en büyük arzusu budur bunları yaparlar.” İfadelerine yer verdi.

APARTMAN GÖREVLİLERİ BULUŞMASI’NA ATAŞEHİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sn. @kilicdarogluk, Genel Başkan Yardımcımız Sn. @gamzeilgezdi, İl Başkanımız Sn. @Canan_Kaftanci, ilçe ve belediye başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen 1. Bölge Apartman Görevlileri Buluşması’na Ataşehir ev sahipliği yaptı.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ