logo

Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu’nun Evine Konuk Oldu

Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu’nun Evine Konuk Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı için aday gösterileceği konuşulan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun evine konuk oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beraberinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile  eşi, çocukları, anne ve babası ile kız kardeşinin de hazır bulunduğu Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun evine konuk olarak ailecek kahvaltıda buluştular.

KILIÇDAROĞLU VE KAFTANCIOĞLU’NU KONUK ETTİK

CHP lirdi Kılıçdaroğlu ziyareti ile ilgili açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamasındfa “CHP Genel Başkanı Sn Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu ailemle birlikte bu sabah evimizde konuk ettik. Bu güzel ziyaret için ailem adına Sn Genel Başkana ve bu buluşmayı sağlayan İl Başkanımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

ZİYARET ELBETTE ÖNEMLİ, HER ZİYARET ÖNEMLİDİR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ile ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkan adaylığı sürecin gayet güzel işlediğini ifade ederek; “İstanbul’u Allah’ın izniyle alacağız ve İstanbul’u gerçek anlamda dünyanın en önemli metropollerinden birisi haline getireceğiz. Kimliği öyle ama kişiliğinde büyük bir zafiyet yaşandı. Dolayısıyla İstanbul’a ihanet edildi. Her seferinde söylüyorum; İstanbul’un göğsüne saplanan o ihanet hançerini çekip çıkaracağız, İstanbul’u gerçekten de dünyanın yaşanabilir metropollerinden birisi haline getireceğiz. Ziyaret elbette önemli, her ziyaret önemlidir bizim açımızdan.” Şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ