logo

Kılıçdaroğlu ‘İstanbul Adayı Belli’

Kılıçdaroğlu ‘İstanbul Adayı Belli’

K-kilicdaroglu_ m-sarigulABD’de bulunan CHP Lideri, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adaylarının Mustafa Sarıgül olacağını açıkladı. Bir hafta içinde , bu ay içinde açıklanacak.

Bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere ABD’de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Washington gezisine başladı.

Sözcü, Aydınlık, Ulusal Kanal, Odatv gibi hükümet hakkında eleştirel haberler yapan gazetecilerin dahil edilmediği ziyarette CHP heyetini kalabalık bir gazeteci ordusu takip ediyor.

Geziyi CHP’nin davetiyle takip eden gazetecilerden Vatan Gazetesi muhabiri İlhan Tanır’ın haberine göre; Kılıçdaroğlu pazar akşamı, CHP’nin Washington temsilciğinin açılışını resmen yapmak üzere, temsilciliğin verdiği bir resepsiyona katıldı.

CHP lideri bu resepsiyonda, ilk kez, Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, soru üzerine ‘İstanbul adayımız belli. Mustafa Sarıgül önümüzdeki hafta büyük ihtimalle adaylığını açıklar. Olmazsa bu ay içinde adaylığını açıklarız.’’ dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ