logo

Kılıçdaroğlu İstanbul’da Amatör Spor Temsilcileriyle Buluştu

Kılıçdaroğlu İstanbul’da Amatör Spor Temsilcileriyle Buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da Amatör Kulüpler Birliği ve amatör kulüp başkanlarının yer aldığı temsilcilerden amatör sporun sorunlarını dinledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da Amatör Kulüpler Birliği ve amatör kulüp başkanlarının yer aldığı amatör sporun temsilciler ile buluştu.

KILIÇDAROĞLU AMATÖR KULÜP TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve İASKF As Başkanı, İİASKF yönetim kurulu üyesi, Ataşehir Amatör Spor kulüpler Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse öncülüğünde, Ataşehir ile birlikte aralarında Güngören, Beykoz, Kartal, Maltepe’nin de olduğu İstanbul’un çok çeşitli ilçelerinden Amatör Kulüpler Birliği ve amatör kulüplerin temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’da katıldı.

“SİYASİ PARTİ BULUŞMALARINA KEMAL KILIÇDAROĞLU BAŞLADIK”

Siyasi partilerin il ve ilçelerdeki spor komisyonlarının aktif olarak çalışması için yaptıkları girişimlerini sürdüreceklerini de kaydeden İASKF As Başkanı, İİASKF YK Üyesi, Ataşehir Amatör Spor kulüpler Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Köse, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinde de spor komisyonlarının aktif çalışması için gerekli çalışmaların yapılmasını istediklerini kaydederek, “Spor kulüplerinin sorunlarını en üst makamında konuşarak sadece Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı diye diğer genel başkanları da siyasi parti genel başkanları da ziyaret ederek, onlarla da konuşarak sorunlara çözüm aranacak. Amaç buydu. Bu yönde çalışmalara Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu buluşması ile başladık.” Dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞMAYA KATKISI İÇİN BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ’YE TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi vesilesiyle randevu aldıklarını kaydeden Ekrem Köse İstanbul’da bulunan ilçe amatör spor kulüpler birliği başkanları, kulüp başkan ve temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildiğini söyledi. Buluşmaya katkısı için Başkan Battal İlgezdi’ye Teşekkür etti.

“KILIÇDAROĞLU’NA AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN SORUNLARINI İLETTİK”

Randevu alarak Kılıçdaroğlu ile buluşmayı sağlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye amatör spora desteği için teşekkür eden İSKF ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse www.itvhaber.com’a yaptığı açıklamada, “İçlerinde kulüpler birliği başkanları da olan 20 amatör kulüp başkanı ile bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na amatör spor kulüplerinin sorunlarını ilettik. Gençlerin, genç sporcuların, kulüp başkanlarının ve antrenörlerin sıkıntılarını dertlerini ilettik.” Dedi.

TBMM’DE ÖDÜL YÖNETMENLİĞİ DÜZENLEMESİ GİRİŞİMİ

İASKF As Başkanı, İİASKF YK Üyesi, Ataşehir Amatör Spor kulüpler Birliği Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da anlattıklarımızı çok olumlu karşıladı. Bazı konuların meclise taşınması konusunda taleplerimizi ilettik. Belediyelerin ödül yönetmeliği gibi… Bizim belediyemizde uygulanan ödül yönetmenliğinin diğer belediyelerde de uygulanmasının sağlanması için TBMM’de gerekli girişimlerin yapılmasını talep ettik.” Dedi.

EKONOMİK SORUNLARI GÜNDEME TAŞIYIP, ÇÖZÜM İÇİN KATKILARINI İSTEDİK

İASKF As Başkanı Ekrem Köse, toplantı ile ilgili açıklamasında “Amatör kulüpler için belirlenen ecri misillerin alınmaması ya da makul miktarda fiyat belirlenmesi gibi soruları ilettik. Hazırlık, ulaşım, lojistik, destek, sahaların tamir bakım onarımları gibi ekonomik sorunların altını çizerek çözüm için katkılarını istedik.” Ayrıntıların altını çizdi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİN SORUNLARINI TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞIYACAĞIZ

CHP lider Kılıçdaroğlu’nun büyük bir toplantı için görüş belirttiğini kaydeden İASKF As Başkanı, İİASKF YK Üyesi, Ataşehir Amatör Spor kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, “Kendisi bizimle bir daha görüşeceğini söyledi. Daha büyük bir toplantı yapılacağımızın sözünü verdik. Büyük bir çalıştay yapılırsa kendisinin de geleceğinin sözünü verdi. En yakın zamanda da bu toplantıyı bizden istedi. Bugünden sonra çok büyük çalıştaylar yaparak amatör spor kulüplerin sorunlarını Türkiye gündemine taşıyacağız. Sahada çocuklar oynuyor. Kimin kazandığı, kimin kaybettiği çok önemli değil. Önemli olan dostluk içinde spor yapmak.” Dedi.

TÜM SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET EDİLEREK AMATÖR SPORUN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞINACAK

İASKF As Başkanı, İİASKF YK Üyesi, Ataşehir Amatör Spor kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, “Spor kulüp dönem sorunlarını en üst makamında konuşarak sadece Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı diye diğer genel başkanları da siyasi parti genel başkanları da ziyaret ederek onlara da onlarla da konuşarak sorunlara çözüm aranacak amaç buydu bu yönde çalışmalara Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu buluşması ile başladı.” İfadeleri ile tüm siyasi partileri ziyaret ederek, amatör sporun sorunlarını gündeme taşıyacaklarının altını çizdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ