logo

Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi ‘Komşu Masa’nın Açılışına Katıldı

Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi ‘Komşu Masa’nın Açılışına Katıldı

Şişli Belediyesi’nin ‘Komşu Masa’nın açılışına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Muammer Keskin’den, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Şişli Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Muammer Keskin’den, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şişli Belediyesi’nin Komşu Masa’nın açılışına, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı.

“KOMŞU MASA” İLE 48 SAAT İÇİNDE VATANDAŞLARA YANIT VERİLECEK

Şişli Belediyesi’nin Komşu Masa uygulamasının tanıtım töreninde konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “CHP lideri Kılıçdaroğlu, Komşu Masa hizmetinde 48 saat içinde vatandaşların sorduğu sorulara, gündeme getirdiği sorunlara yanıt verileceğini dile getirerek, “Bu uygulamayı hemen hemen her yerde bir şekliyle başlatıyoruz, başlatmaya da devam ediyoruz. Bu uygulamanın amacı ne? Amaç yeni siyaset anlayışı. Yeni bir siyaset anlayışını hep birlikte başlattık. Birlikte büyük başarılar elde ettik. Birlikte cumhuriyeti İstanbul’da demokrasiyle taçlandırdık, Ankara’da, Antalya’da, Adana’da, Mersin’de demokrasiyle taçlandırdık.” Dedi.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN HESAP VERME SORUMLULUĞU VAR

Yeni siyaset anlayışının, seçilen belediye başkanının belde halkına hesap vermesini içerdiğini belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, konuşmasında, “Belediye başkanlarımızın her alanda hesap vermek gibi bir sorumluluğu var. Belediye başkanlarımız bu görevleri yerine getirirken sizlere saygı duyarak, sizlerin sorunlarına saygı duyarak, bir şekliyle yeni siyaset anlayışını size taşıyorlar. Biz sizden şunu bekliyoruz, yeni siyaset anlayışını Türkiye’nin bütün coğrafyasına dağıtalım, yeni siyaset anlayışını hep birlikte kucaklayalım ve o yeni siyaset anlayışını Türkiye’nin bütün coğrafyasına dağıtırken, Türkiye’nin bütün sorunlarını çözmeye talip olalım. Sizlere sözüm söz bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, kişinin kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun, herkesi kucaklayacağız, herkesten gönül dolusu muhabbeti alacağız ve muhabbeti onlara göndereceğiz. Kadın-erkek ayrımı yapmayacağız, kadın-erkek eşitliğinden yana tavır takınacağız, gençlerden yana tavır takınacağız. Biz yeni siyaset anlayışıyla Türkiye’de bir ufku açmak istiyoruz. Türkiye’de yeni bir siyaset anlayışını güçlendirmek istiyoruz. En büyük gücümüz sizsiniz. Halktan daha büyük kimse yoktur.” İfadelerine yer verdi.

SAPLANAN  İHANET HANÇERİNİ İSTANBUL’UN BAĞRINDAN ÇIKARACAĞIZ

İstanbul’un yaşanabilir bir kent olması için mücadele ettiklerini ifade eden CHP lideri Kılıçdaroğlu konuşmasını “İstanbul’a uzun yıllar hizmet ettiklerini söylediler ve sonra en yetkili kişi kalktı dedi ki, ‘Biz İstanbul’a ihanet ettik, ihanet etmeye de devam ediyoruz.’ Size sözüm söz, saplanan o ihanet hançerini İstanbul’un bağrından çekip çıkaracağız. İstanbul yaşanabilir bir kent olmayı hak ediyor. Üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmışsa İstanbul’un adını, unvanını, tarihini, kadim bir kent olduğunu bütün dünyaya duyurmak zorundayız. Kiminle? Ekrem Başkan’la. Ekrem Başkan bunların tamamını yapacak diğer belediye başkanlarımızla birlikte.” Şeklinde sürdürdü.

CUMHURİYETİ DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Türkiye’de cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmak için kararlılıkla yola çıktıklarını belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu, konuşmasını, “Yolumuza devam edeceğiz, sizlerin oylarıyla, Allah’ın izniyle göreceksiniz Türkiye’yi dünyada önder ülke yapacağız. Lafla değil, üreterek, alın teri dökerek, hesap vererek, hesap vermenin siyasetin onuru olduğunu bilerek.” İfadeleri ile tamamladı.

İLÇEDE YAŞAYANLAR BELEDİYE İLE DOĞRUDAN İLETİŞİM

Şişli Belediyesi’nin toplumsal katılım ve denetim açısından en önemli projelerinden biri olan 360 Derece Halkla İlişkiler Sistemi “komşu masa”, ilçede yaşayanların belediye ile doğrudan iletişim kurmasını sağlarken, belediyeye bağlı müdürlüklerin de hizmet organizasyonunu gerçekleştirecek bir sistem içeriyor.

Hizmetle birlikte 7/24 çağrı merkezi, gezici ekipler, sosyal medya, web, mail, dilekçe ve resmi (Açık Kapı, CİMER) kanallardan gelen istek, öneri ve şikayetlerin kayıt altına alınacağı ve gelen sorunlara en geç 48 saat içinde çözüm bulunacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ