logo

Kımıli Köylüleri Battal İlgezdi İle Buluştu

Kımıli Köylüleri Battal İlgezdi İle Buluştu

Battal _ AskinArdahan İli, Merkez İlçesi Kımıli Köylüleri Aşkın Şit başkanlığındaki Kımıli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen gecede Battal İlgezdi ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bostancı Green Park Otel’de Kımıli Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen geceye gerçekleştirilen CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir Belediye Meclisi üyesi aday adayları, CHP Ataşehir ilçe yöneticileri Ataşehirliler ve çom sayıda Kımıli Köyü sakini katıldı.

Gecede sahne alan THM sanatçıları Özgür Akdemir ve bölge asıllı ünlü sanatçı Yudum seslendirdikleri türküler ile katılımcılara coşkulu bir gece yaşattı.

Kımıli Köyü Derneği’ne her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi derneğin merkezi olarak kullanılacak yer tahsisi sözü verdi.

Gecede yapılan açık artırmada, yörenin sembolü olan kaz yemeği 25 bin liraya bir iş adamında kaldı. Açık artırmada kaz yemeği satışından elde edilen 25 bin lira Kımıli Köyü Derneği tarafından Kımıli Köyü ve köylüleri yararına kullanılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ