logo

04 Mart 2018

Kireçburnu – Ataşehir Maçı Yağış Nedeniyle Ertelendi

Kireçburnu – Ataşehir Maçı Yağış Nedeniyle Ertelendi

Kireçburnu – Ataşehir Belediye Spor kadın futbol takımları arasında oynanması gereken Kadınlar 1.Ligi 13 hafta karşılaşması, olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadınlar 1.Ligi 13 hafta maçlarından İstanbul Sarıyer Çayırbaşı Stadı’nda KireçburnuAtaşehir Belediye Spor kadın futbol takımları arasında oynanması gereken karşılaşma olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi.

İstanbul Sarıyer Çayırbaşı Stadı’nda Saat 12:30’da başlaması beklenen Kireçburnu – Ataşehir Belediye Spor kadın futbol takımları arasındaki karşılaşma Hakem Kutluhan Taşcı tarafından olumsuz hava koşulları (şiddetli yağış) nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Çayırbaşı Stadı’nda maç için sahaya çıkan Kireçburnu ve Ataşehir Belediye Spor oyuncuları Kutluhan Taşcı(Hakem), Tugay Can Tekşen(1. Yardımcı Hakem), Adem Utlu(2. Yardımcı Hakem) hakem üçlüsü tarafından yönetilecek maçın başlama düdüğünü bekledi.

Sahanın durumunu inceleyen, bir süre yağışın etkisini kaybetmesini bekleyen maçın orta hakemi Kutluhan Taşcı, bu süre içinde maçın oynanma koşullarının oluşmadığı gerekçesi ve olumsuz hava koşulları (şiddetli yağış) nedeniyle zamanı sonradan belirlenerek açıklanacak ileri bir tarihe erteledi.

Olumsuz hava koşulları nedeni ile 13. Hafta maçı ertelenen Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı geride kalan 12 haftada elde ettiği 11 galibiyet, 1 beraberlik sonucunda rakip fileleri 41 kere havalandırırken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Ataşehir Belediye Spor 12.haftaya 34 puan ve 40 averajla lig lideri olarak girmişti. En yakın takipçileri Beşiktaş ve Konak takımları arasındaki fark 4  puana çıkmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ