logo

24 Mayıs 2022

Kolay ve sağlıklı bir şekilde duş almanın Aracı: Duş Bataryası

Kolay ve sağlıklı bir şekilde duş almanın Aracı: Duş Bataryası

Sağlıklı bir şekilde duş almanın yolu, sıcak ve soğuk suyu istenilen zaman ayarlamaya yarayan ürünler, şık ve kaliteli duş bataryalarıdır.

Duş Bataryası

Kolay ve sağlıklı bir şekilde duş almanın yolu kaliteli bir duş bataryası ile mümkün olmaktadır. Bu ürünler sıcak ve soğuk suyu istenilen zaman ayarlamaya yarayan ürünlerdir. Ayrıca banyoların daha havalı ve şık görünmesine yardımcı olmaktadırlar. Bu ürünler genel olarak iki farklı renk seçeneğine sahiptirler. Bu renkler ise seramik kaplama ve krom kaplamadır. Ayrıca ürünlerin tamamı yaklaşık 5 yıl süre garantilidir.

Duş Bataryası Modelleri ve Özellikleri

Genel olarak tek valfli, çift kumandalı, tek kumandalı olmak üzere 3 farklı duş bataryası modeli bulunmaktadır. Öte yandan son yıllarda bir de ankastre model üretilmiştir. Bu modeller arasında en çok tercih edilen ve en beğenilen modeller tek kumandalı model ile ankastre modeldir.

Ayrıca tüm modellerin sahip oldukları bazı özellikler bulunmaktadır. İlk ve en önemli özellikleri ürünlerin oldukça dayanıklı olmasıdır. Diğer bir özellikleri ise kullanım kolay ve korozyondan etkilenmemesidir. Modellerin tamamında su akış hızı dakika 30 litre olacak şekilde ayarlanmıştır. Ayrıca gizli montaj özellikleri de bulunmaktadır.

Duş Bataryası Fiyatları

Her modelin fiyatları birbirinden farklı olmaktadır. En uygun duş bataryası tek kumandalı modellerdir. Öte yandan en pahalı model ise ankastre tip modellerdir. Ankastre modellerde farklı su akış özellikleri bulunmaktadır. Su akış özellikleri de fiyatları bir miktar etkilemektedir.

Öte yandan bu modellerde seramik kaplama olan ürünlerin fiyatları krom kaplamalara göre daha uygun fiyatlardadır. Ankastre modeller dışındaki ürünlerde ise kaplamalar fiyatları etkilememektedir. https://www.masseyapi.com/kategori/dus-bataryasi sayfasında yeni nesil ürünleri inceleyebilirsiniz.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ