logo

Korona 28 Yaşındaki Hamile Tuğba Öğretmeni Aramızdan Aldı

Korona 28 Yaşındaki Hamile Tuğba Öğretmeni Aramızdan Aldı

Çankırı’da özel okulda çalışırken koronavirüse yakalanan 7 aylık hamile öğretmen Tuğba Bekel, tedavi gördüğü hastanede yaşama veda ederken, bebeği sezaryenle alındı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı, Bahçeşehir Koleji Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni 28 yaşındaki hamile eğitimci Tuğba Pekel yakalandığı korona illetinden yaşamını kaybetti.

Yakalandığı koronavirüs ile mücadelede 7 aylık hamile iken yaşama tutunamayan öğretmen Tuğba Pekel’in çocuğu sezaryenle alınarak kurtarıldı.

1 AY ÖNCE KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Çankırı’da özel okulda din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Tuğba Bekel, yaklaşık 1 ay önce koronavirüse yakalandı. Çankırı Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan Bekel, 8 Nisan’da Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

7 AYLIK BEBEĞİ SEZARYENLE ALINDI: DURUMU İYİ

Sağlık durumu ağırlaşan Bekel, 7 aylık bebeği sezaryenle alındıktan sonra yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen bebek, kuvöze konuldu. Tuğba Bekel’in cenazesi memleketi Çankırı’da toprağa verildi.

ÇANKIRI VALİSİ ABDULLAH AYAZ TAZİYE MESAJI

Sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaşan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, “Bahçeşehir Koleji Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuğba BEKEL’in vefatı nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyiz.

Koronavirüse yenik düşen genç öğretmenimize Allah’tan rahmet, yakınları ve kederli ailesine başsağlığı dilerim.” İfadeleri ile üzüntüsün dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ