logo

30 Aralık 2018

Küçükbakkalköy Muhtar Yakup Cebiroğlu Adaylığını Açıkladı

Küçükbakkalköy Muhtar Yakup Cebiroğlu Adaylığını Açıkladı

31 Mart Yerel Seçimlerinde adaylığını açıklayarak Küçükbakkalköy Muhtarlığını devam ettirme arzusunda olduğunu kaydeden Muhtar Yakup Cebiroğlu, kahvaltıda kadınlarla buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy Muhtarlığı görevine devam etme kararı alan Yakup Cebiroğlu, Novada AVM’de Golden Bridge’de düzenlediği, eşi Hacer Cebiroğlu, çocukları ve torunlarının da katıldığı kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek adaylığını açıkladı.

Eşi Hacer Cebiroğlu ve çocuklarının onayı ve teşviki ile dostlarından da devamı yönünde gelen isteklerin adaylık kararında etkili olduğunu kaydeden Küçükbakkalköy muhtarı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde muhtar adayı Yakup Cebiroğlu, özelikle eşi Hacer Cebiroğlu’nun desteğinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Eşi Hacer Cebiroğlu, çocukları ve torunlarının ailecek katılarak destek verdiği kahvaltıda konuşan Küçükbakkalköy muhtarı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde muhtar adayı Yakup Cebiroğlu, kadınlarla bir araya gelerek ilk açıklamayı kadınlara yapmayı daha uygun gördüklerini kaydetti.

Küçükbakkalköy muhtarı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde muhtar adayı Yakup Cebiroğlu, azalarından Gülay Hanım’ın da açıklamasının bu vesile ile yapılacağı kahvaltıyı düzenlediklerini kaydederek; “Kahvaltı insanları birbirlerine kaynaştırmak için çok iyi oluyor. Biz bu kadınlarla seçim alıyoruz. Kadınlar olmasa biz hiçiz diyebilirim. Daha sonra bilahare diğer ekip arkadaşlarımızla bir araya geleceğimiz toplantılarımız olacak. Ekip arkadaşlarımızla kahvaltılar düzenleyeceğiz. Bu toplantı bir başlangıçtır.” Dedi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Küçükbakkalköy Muhtarlığına kendisinden başka adayların da olduğunun altını çizen Yakup Cebiroğlu, rakip adaylara da başarı dileğini dile getirerek; “Ben herkese başarılar diliyorum. Saygılar sunuyorum.” İfadeleri ile başarı dileklerini dile getirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ