logo

Küçükbakkalköy Prestij Caddesinde Aşure Lokması Etkinliği Düzenlendi

Küçükbakkalköy Prestij Caddesinde Aşure Lokması Etkinliği Düzenlendi

Ataşehir Belediyesi Muharrem Ayı kapsamında Küçükbakkalköy Prestij Caddesinde düzenlenen etkinlikte Aşure Lokma ikramında bulundular.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Prestij Caddesinde düzenlenen etkinlikle Aşure Lokması dağıttı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, etkinlik ile ilgili açıklamada, “Ataşehir Belediyemizin “Muharrem Ayı” dolayısıyla birlik, bereket ve beraberliğin simgesi olan aşure ve lokma ikramını Küçükbakkalköy Prestij Caddesi ve kapalı pazarında değerli sakinlerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Hak kabul eylesin.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehir Belediyesi Prestij Caddesindeki Aşure Lokma ikramını etkinliğine, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der,  Orhan Çerkez ve Sadık Semih Kayhan, Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli ve Meclis Üyeleri birlikte Prestij Caddesinde Ataşehirlilere  aşure dağıtımını gerçekleştirildi.

Prestij Caddesi’ndeki aşure etkinliği ile ilgili açıklama yapan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, , “Geleneksel Aşure İkramlarımızı tüm Ataşehir’de Sürdürüyoruz. Emeklerinden Dolayı Ataşehir Belediyemize, Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’ye ve tüm ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

KÜÇÜKBAKKALKÖY KAPALI SEMT PAZARI’NDA AŞURE DAĞITIMI

Ataşehir Belediyesi Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Küçükbakkalköy Kapalı Semt Pazarı’na gelen Ataşehirilere CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der,  Orhan Çerkez ve Sadık Semih Kayhan’ın katılımı ile aşure dağıtımı yaptılar.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ