logo

Kudret Arslan ‘Vatandaş Kesesini, Tenceresini Düşünüyor’

Kudret Arslan ‘Vatandaş Kesesini, Tenceresini Düşünüyor’

Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Kudret Arslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Ataşehirli gazeteciler ile bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Ataşehirli gazeteciler ile kahvaltılı bir programda buluşan Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Kudret Arslan, “Sadece gazeteciler gününde hatırlanmaz doğru değil. Aslında her zaman birbirimizi hatırlamamız gerekiyor.” Dedi.

Ataşehir’deki gazeteciler ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bir araya gelen Meclis Başkanvekili Kudret Arslan’a Meclis üyesi Zekeriya Angi de eşlik etti.

SEÇİM OLSUN DA BİR AN ÖNCE BELKİ ÜLKE DAHA İYİYE GİDER!

Ülkedeki ekonomik durum ile ilgili gözlemlerini aktaran Kudret Arslan, “Vatandaş çok zor durumda. Yani sokağa çıkamaz halde. Ekonomik krizden dolayı fiyatlar çok artmış. Sadece kesesini, tenceresini düşünüyor. Seçim olsun da bir an önce belki ülke daha iyiye gider diye düşünüyor.” Diyerek vatandaşların çektiği sıkıntıya dikkat çekti.

ATAŞEHİR BİZİM EVİMİZ

Hep beraber yapılan yanlışları düzeltmek, Ataşehir ile ilgili problemler, sorunlar varsa konuşup çözümünü paylaşmak amacıyla basın mensupları ile bir araya geldiğini ifade eden Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Kudret Arslan, basın mensupları ile buluşmasında, “Biz burada doğduk, burada yaşıyoruz. Ataşehir bizim evimiz. Yani evimizin içerisindeki düzeni sağlamak; hem meclis üyelerine, hem basına, hem Belediye başkanımıza, hem vatandaşlara düşüyor.” Diye konuştu.

SİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ

Kudret Arslan, gazeteciler ile buluşmasındaki açıklamasında, “Ataşehir’deki basın mensupları arkadaşlar; sizler bizimle kaynamışsınız. Bizim yaptığımız işleri sizler vatandaşlara, burada yaşayan insanlara ileten kişilersiniz. Onun için, burada yapacağımız her çalışma sizinle ulaşır vatandaşlara. Siz benim için önemlisiniz. Bunun için sadece gazeteciler gününde hatırlanmaz doğru değil. Aslında her zaman birbirimizi hatırlamamız gerekiyor. Bu vesile oldu kahvaltıda burada buluştuk. Hem sohbet edelim, hem konuşalım, hem sizlerin problemleri, sorunları varsa onları dinleyelim. Bizim de sizlere söyleyeceğimiz bir şey varsa size onları söyleyebiliriz, yazabilirsiniz…” ifadelerine yer verdi.

SEÇİMLERLE İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Seçim süreci ile ilgili değerlendirme yapan Meclis Başkanvekili Kudret Arslan, “Seçimler yaklaşıyor, seçimlerle ilgili bizim burada çalışmalarımız devam ediyor. Bizim kendimizle ilgili bir tasarrufumuz yok. Biz, partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci parti çıkması ile ilgili çalışmalarımızı bütün mahallelerde sürdürüyoruz. Yönetici arkadaşlarımızla, parti mensuplarımızla, parti yöneticilerimize hep birlikte sahada olacağız. Adayımız belli olduktan sonra da daha çok çalışmamız gerekiyor tabii… Bu çalışmalar yaparken de insanları ötekileştirmeden, insanları üzmeden, her vatandaşımıza aynı mesafede yaklaşarak bu seçimi iyi bir şekilde sonuçlandırmamızı temenni ediyorum.” Dedi.

VATANDAŞ KESESİNİ, TENCERESİNİ DÜŞÜNÜYOR

Ekonomik durum ile ilgili gözlemlerini aktaran Kudret Arslan, “Ülkenin geleceği için çok önemli bu seçimde, ülkeyi idare edecek kişilerin bu seçimden sonra ülkede neler olabileceği çok iyi idrak etmeleri gerekiyor. Neden ülkede şu an bir ekonomik kriz var? Bu ekonomik krizi hangi siyasi parti gelirse gelsin kolay bertaraf edeceğini düşünmüyorum. Ama bunun çalışmalarını şimdiden hangisi gelecek zaten kim gelecekse bunu düşünmesi lazım. Vatandaş çok zor durumda. Yani sokağa çıkamaz halde. Ekonomik krizden dolayı fiyatlar çok artmış. Bu yüzden de insanların demoralize oluyor. Moraller çok bozuk. Kimsenin seçim bile umurunda değil. Sadece kesesini, tenceresini düşünüyor. Seçim olsun da bir an önce belki ülke daha iyiye gider diye düşünüyor.” Değerlendirmesinde bulundu.

GELDİĞİNİZ İÇİN SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Katılımcı gazetecilere teşekkür eden Kudret Arslan, “Ben, geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman sizlerle beraber olmaktan mutlu oluyorum. Mecliste de zaten sizlerle ilgili bir sıkıntı olduğunda ben her zaman sizin yanınızda olmaya çalışıyorum. Bundan sonra da yapacağımız çalışmalarda sizlerin bize destek vermesini istiyoruz.” Diye konuştu.

BAHÇEKAPILI’DAN 4 CİLTLİK “YİTİK UMUTLARIN GECE BEKÇİSİ” KİTAP SETİ

Kahvaltı programının sonunda Alaettin Bahçekapılı tarafından Ataşehir Belediye Meclis Başkanvekili Kudret Arslan’a, 50 yılı aşkın meslek yaşamında biriktirdiğini okurları ile paylaştığı 4 ciltlik “Yitik Umutların Gece Bekçisi” kitap setini hediye etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ