logo

19 Kasım 2014

Küllerinden Doğan Takım ‘Kocaelispor’

Küllerinden Doğan Takım ‘Kocaelispor’

kocaelisporYaşadığı ekonomik kriz sonrası spor kamuoyu tarafından dağıldığı bilinen Kocaelispor, Kocaeli BAL’da binlere ulaşan taraftar desteği ile mücadelesini sürdürüyor. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Kocaeli Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadelesine devam eden Kocaelispor, vefalı taraftarları tarafından yalnız bırakılmıyor.

Türkiye futbolunun efsane taraftar gruplarından olan Kocaelispor taraftarları takımlarının BAL’daki mücadelesinde desteklerini sürdürürken yaşadığı ekonomik kriz sonrası dağıldığı bilinen Kocaelispor maçlarını 4 – 5 bin kişilik taraftar desteği ile oynadığı bildiriliyor.150px-Kocaelispor

Borçları Nedeniyle UEFA İhbarname Göndermişti

Bir dönem 3 milyon 261 bin TL’yi geçen lisans borçları sebebiyle, transfer yapması mümkün olmayan UEFA tarafından, borçların ödenmemesi durumunda direkt bir alt lige düşürüleceği yönünde ihbarnameler gönderilmişti. Borçları nedeni ile zor duruma düşen Kocaelispor’a sahip çıkılmamış; Kocaelispor Futbol Derneği adı ile Kocaeli’yi futbolda temsil edecek bir oluşum için çalışmalar yapılmıştı.

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sahip Çıkmadı”

Özellikler Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Kocaelispor’a sahip çıkmayan kurulara taraftarların öfkesinin sürdüğü, bir başka oluşumun Kocaelispor’un yerini alamayacağı, taraftar grupları tarafından iddia ediliyor.

Kocelispor Resmi Sitesinden Alınmıştır. Telif Hakları Kocaelispor'a aittir.

Kocelispor Resmi Sitesinden Alınmıştır. Telif Hakları Kocaelispor’a aittir.

Kocaelisipor BAL 11. Grupta 2’ci

Kocaeli Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadelesini sürdüren Kocaelispor, 9. hafta karşılaşmasında misafir ettiği Kdz. Ereğli Belediyesporu 2-0 mağlup ederek 17 ye çıkardığı puanla lig ikincisi.

kocaelispo_taraftar

“Tarftarlar Sokaklara Çıkmıştı”

Türkiye 1. Futol (Süper Lig) liginde oynadığı dönemlerde 3 büyüklerin korkulu rüyası olan ekonomik kriz sonrası 2. Ligde daha sonrada Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta oynayan ve son olarak Kocaeli BAL’da mücadeleye devam eden Kocaelispor’un binlerce taraftarı, çeşitli zamanlarda sokaklara çıkarak takımlarına destek olmak için meşalelerle yürüyüş yapmıştı.

Kocelispor Resmi Sitesinden Alınmıştır. Telif Hakları Kocaelispor'a aittir.

Kocelispor Resmi Sitesinden Alınmıştır. Telif Hakları Kocaelispor’a aittir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ