logo

‘Kurbağalıdere Yaşam Vadisi’ Projesi Çalışmasına Başlandı

‘Kurbağalıdere Yaşam Vadisi’ Projesi Çalışmasına Başlandı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Kurbağalıdere Ataşehir dahilinde kenar bandındaki yeşil alanda “Kurbağalıdere Yaşam Vadisi” projesi çalışmasına başlandığını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi İBB ile birlikte “Kurbağalıdere Yaşam Vadisi” proje çalışmasına başladıklarını kaydetti.

“KURBAĞALIDERE YAŞAM VADİSİ” İBB İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada “Kaynağını Kayışdağı eteklerindeki Küçükbakkalköy’den alan Kurbağalıdere’nin ilçemizde kalan kısmında “Kurbağalıdere Yaşam Vadisi” proje çalışmasına başladık. İBB ile birlikte gerçekleştireceğimiz proje, Göztepe Köprüsünden başlayacak belediye binamızın bulunduğu bölgeye kadar devam edecek.” İfadelerine yer verildi.

ÇAMAŞIRCI DERESİ BÖLGE PARKI PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Başkan Battal İlgezdi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla, “Çamaşırcı Deresi kenarında yer alan 40 dönümlük bölge parkı için proje çalışmalarına başladık. Projeyi İBB Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, İSKİ Genel Müdürlüğü ve Maltepe Belediyesi’yle birlikte hazırlıyoruz.” Bölgede yapılan çalışmayı duyurmuştu.

ÇAMAŞIRCI DERESİ HABERİ TIKLAYINIZ

ÇAMAŞIRCI DERESİ’NDE 40 DÖNÜMLÜK ALANDA BÖLGE PARKI PROJESİ

Çamaşırcı Deresi kenar bandında yer alan 40 dönümlük alanda bölge parkı projesi çalışması, Ataşehir Belediyesi, İBB Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, İSKİ Genel Müdürlüğü ve Maltepe Belediyesi ortak yürütülüyor.

İMAMOĞLU’NDAN ÇAMAŞIRCIDERE ALANINDAKİ ÇALIŞMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Maltepe Belediyesi’ni ziyaretinde Çamaşırcıdere alanındaki çalışma ile ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir ve Maltepe’yi birbirine bağlayan Çamaşırcıdere’de peyzaj çalışması ve yeşil alan kazandırılacağını müjdeleyerek, Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve İSKİ’nin çalışma yürüterek bölge halkına nefes aldıracak bir yaşam alanı inşa edeceklerini belirtti.

ÇAMAŞIRCIDERE ALANINDAKİ ÇALIŞMA HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Çamaşırcıdere alanındaki çalışmanın Haziran ayının ikinci yarısında başlayacağını duyuran Ekrem İmamoğlu, “Tüm projelerimizi başlangıç tarihi olduğu gibi bitiş tarihini de halkımızla paylaşacağız” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ