logo

“Kutu Kutu Bisiklet” TÜYAP REW İstanbul 2013’de

“Kutu Kutu Bisiklet” TÜYAP REW İstanbul 2013’de

fuar

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Beylikdüzü TÜYAP REW İstanbul 2013 “9. Geri Dönüşüm, Çevre Tekn

Çevre konusunda yaptığı projeler ve etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 13-16 Haziran 2013 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen REW İstanbul 2013 “9. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı”nda yaptığı çalışmaları tanıtıyor.olojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı”nda.

2011 yılında “Kutu Kutu Bisiklet Kampanyası” ile Marmara Belediyeler Birliği tarafından “ Örnek Belediyecilik Çevre Projeleri “ kapsamında ikincilik ödülü kazanan Ataşehir Belediyesi bu kampanyayı, REW İstanbul 2013 “9. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı kapsamında da devam ettiriyor.

Fuar süresince 670 adet metal içecek kutusu getiren ilk üç kişinin yanı sıra dokuz kişiye daha bisiklet hediye edilecek. Hediye edilecek 12 bisikletten birine talip olanlar Ataşehir Belediyesi standına başvurabilir. Taliplilerden biri olan Aziz Gülsu, 670 adet metal içecek kutusunu Ataşehir Belediyesi standına getirerek, bisiklet kazandı.
Bisikletini Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal’dan alan Aziz Gülsu, çevre konusunda yapılan bütün etkinlikleri yakından takip ettiğini, Ataşehir Belediyesi’nin bu çalışmasının takdir edilmesi gerektiğini belirti.

 

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ