logo

La Vache Qui Rit’den Eğitime Destek

La Vache Qui Rit’den Eğitime Destek

Çocukların heyecanını paylaşan La Vache Qui Rit, Eğitime Destek 2020 Okula Dönüş kampanyasında 11.100 gülümseten hediye ve çekilişle sahiplerine ulaşacak 5 iPad yer alıyor.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde La Vache Qui Rit çocukların heyecanını paylaşıyor.  Eğitime Destek 2020 Okula Dönüş kampanyasında 11.100 gülümseten hediye ve çekilişle sahiplerine ulaşacak 5 iPad yer alıyor.

Okula Dönüş döneminde çocukların heyecanını paylaşan La Vache Qui Rit, eğitime desteğini bu yıl da iki güçlü kampanya ile sürdürüyor. Yüksek besin değeri ve lezzetiyle yetişkinler ve çocuklar tarafından keyifle tüketilen La Vache Qui Rit, 2020 Okula Dönüş kampanyasında 11.100  kişiye gülümseten hediyeler ve 5 kişiye de iPad kazanma şansı sunuyor.

31 Ekim’e kadar 20 TL’lik La Vache Qui Rit porsiyon, krem peynir ve dilimli ürünlerinin alışveriş fişini Çek-Kazan uygulamasına yükleyenler anında hediyeye erişiyor. Kampanya kapsamında 100 kişiye 100 TL, 1.000 kişiye 50 TL değerinde Teknosa indirim kuponu, 10 bin kişiye 25 TL değerinde Google Play ve App Store’da geçerli kredi hediye ediliyor.

Getir’den La Vache Qui Rit lezzeti siparişi, iPad kazandırıyor

La Vache Qui Rit’nin Okula Dönüş kampanyası kapsamında 5 adet de iPad yer alıyor. 21 Eylül’e kadar Getir’den 20 TL’lik La Vache Qui Ri lezzeti sipariş edenler yapılacak çekiliş sonucunda iPad sahibi olacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ