logo

LGS Ve YKS Sınav Günlerde Sokağa Çıkma Sınırlaması Uygulanacak

LGS Ve YKS Sınav Günlerde Sokağa Çıkma Sınırlaması Uygulanacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile LGS ve YKS sınav günlerinde gidiş ve dönüş saatlerinde sınırlı sokağa çıkma yasağı uygulanacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 20 Haziran’da düzenlenecek LGS kapsamındaki merkezi sınavlar ile 27-28 Haziran’daki YKS sınavları sırasında uygulanacak kısıtlaya ilişkin açıklama yaptı.

Sınav günlerinde uygulanacak olan sınırlı kısıtlama ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “LGS ve YKS Gidiş ve dönüş saatlerinde yoğunluk olmaması için Cumhurbaşkanımız sınırlı sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdi.” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilecek merkezi sınav ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı günlerde gidiş ve dönüş saatlerinde yoğunluk olmaması için sınırlı sokağa çıkma yasağı talimatı verdiğini bildirdi.

Sınav günü yapılacak uygulamayı sosyal medyadan duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklamasında, “ LGS ve YKS GÜNLERİNDE sağlanması gereken şartlar konusunda Bilim Kurulumuz tavsiye kararı aldı. Sınava gidiş ve dönüş saatlerinde dışarıda yoğunluk olmaması, GÜNÜN GENÇLERE AYRILMASI için Sn. Cumhurbaşkanımız sınırlı bir sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ