logo

MAÇKA ‘ADALET VE DEMOKRASİ’ NÖBETİ ATAŞEHİR ÖRGÜTÜNDE

MAÇKA ‘ADALET VE DEMOKRASİ’ NÖBETİ ATAŞEHİR ÖRGÜTÜNDE

İstanbul’da, Maçka Parkı’nda başlatılan, sırasının CHP Ataşehir İlçe Örgütünde olduğu 3.gününde “Adalet ve Demokrasi Nöbeti” yoğun katılım ve yağmur altında devam etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT tırları davasından tutuklanmasının ile birlikte, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı “Adalet Yürüyüşü” ile birlikte CHP’li partililer ve vatandaşlar tarafından İstanbul’da, Maçka Demokrasi Parkı’nda başlatılan “Adalet ve Demokrasi” nöbetinin üçüncü gününde demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor.

Nöbet sırasının CHP Ataşehir İlçe Örgütünde olduğu CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından sürdürülen Maçka Parkı’ndaki “Adalet ve Demokrasi Nöbeti’nin 3. Günü zaman zaman yağan yağmur altında gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle devam etti.

Sıranın Ataşehir’de olduğu 3. günde CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, belediye birim müdürleri, CHP Ataşehir  kadın ve içe kollarının da aralarında olduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer nöbete katıldılar.

CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından sürdürülen nöbet sürecince, her gün Maçka Demokrasi Parkı’nda söyleşiler, konserler ve tiyatro ile film gösterimleri yapılırken kurulan yeryüzü sofralarında toplu iftar yapılıyor.

Yoğun katlımın olduğu Milletvekilleri, belediye başkanları, çeşitli STK kurulularının temsilcilerinin de katılarak desteklerini gösterdikleri İstanbul Maçka Demokrasi Parkı’ndaki “Adalet ve Demokrasi Nöbetine Cemal Canpolat başkanlığındaki CHP İstanbul İl Örgütü ev sahipliği yapıyor.

Hüsnü Mahalli’nin söyleşi, Haluk Çetin, Hüseyin Turan ve Onur Akın’ın aralarında olduğu sanatçıların sahne alarak katılımcılarla şarkılarını ve türkülerini seslendirdiği CHP İl Başkanlığı’nın programıyla İstanbul İlçe Örgütlerinin sırayla organize ettiği Adalet ve Demokrasi” nöbetinin üçüncü gününde CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi kurulan yeryüzü iftar sofrasında yerlerini aldılar.

Gün boyu destek vermek için alana gelenler arasında CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP PM Üyesi ve 24. Dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Türk Tabipler Odası Sekreteri, TÜRMOB, DİSK, KESK yetkileri ile üyeleri de katılımları ile destek verdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ