logo

MAHKEME MHP’NİN KARARINI VERDİ 

MAHKEME MHP’NİN KARARINI VERDİ 

mhp_yargi_kararMHP’de parti içi muhalefetin, olağanüstü kurultay için açtığı kayyum davasında karar veren Mahkeme, muhaliflerin talebini kabul ederek olağanüstü kurultay kararı verdi.

MHP’de parti içi muhalefetin, olağanüstü kurultay için açtığı kayyum davasında karar çıktı. Mahkeme, muhaliflerin talebini kabul edip MHP’nin olağanüstü kurultaya gitmesine karar verdi.

Mahkeme muhaliflerin talebini yerinde bulup MHP’nin olağanüstü kurultaya gitmesine karar verdi.

Aksaray eski İl Başkanı Ayhan Erel, MHP Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır ve Bursa Üst Kurul Delegesi Mehmet Bilgiç’in çağrı heyeti “asil üyesi” olarak atayan mahkeme, MYK Yedek Üyesi Turan Yaldır’ı “yedek üye” olarak atadı.

Mahkeme, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüzüğünün 63. Maddesinin 4. Fıkrasının bu toplantılarda büyük kongre delegelerinin en az 20’de 1’inin teklifi ile gündemdeki sıranın değiştirilmesi veya bir konunun gündeme alınması talep edilebilir olağanüstü toplantılarda genel başkan merkez yönetim kurulu ve merkez yönetim disiplin kurulu seçimi yapılabilir” teklifini görüşmek üzere çağrı için Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç’in görevlendirilmeleri kararlaştırdı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ