logo

Maltepe Belediyesi Ahmet Çalık Anısına Futbol Turnuvası

Maltepe Belediyesi Ahmet Çalık Anısına Futbol Turnuvası

Maltepe Belediyesi Konyaspor’da forma giyen ve geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybederek Türkiye’yi yasa boğan futbolcu Ahmet Çalık anısına Futbol Turnuvası düzenlendi.

Konyaspor’da forma giyen ve geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybederek Türkiye’yi yasa boğan futbolcu Ahmet Çalık için Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından özel bir futbol organizasyonu gerçekleştirildi. Ahmet Çalık anısına Maltepe’deki spor kulüplerinin katıldığı U12 Futbol Turnuvası düzenlendi. Ahmet Çalık Futbol Turnuvası sonucunda kazanan dostluk ve spor oldu.

Gülsuyuspor Asım Kara Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvaya Maltepe Belediyesi Spor, Başıbüyükspor, İdealtepe Spor Kulübü, Gülsuyuspor, Zümrütevlerspor, 1905 Maltepe, Cevizli Kültürspor, Küçükyalı Yelkenspor, İdealtepespor, Girnespor gibi Maltepe’nin önde gelen 11 kulübü katıldı.

ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ

Şenlik havasında geçen turnuva sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından katılanlara madalya verildi ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Vaner Pekin’in Gençlerbirliği’nde görev yaptığı dönemde öğrencisi de olan Ahmet Çalık’ın anısı bu turnuvayla yaşatıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han yaptığı konuşmada, gençleri tek tek tebrik ederek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Hepinize başarılar diliyorum. Belediyeniz olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ