logo

Maltepe’deki Tanıtım Günleriyle ‘Çankırı İstanbul’da

Maltepe’deki Tanıtım Günleriyle ‘Çankırı İstanbul’da

Çankırı’nın doğal ve kültürel zenginliklerinin 20 -23 Ekim tarihlerinde tanıtılacağı İstanbul’un Maltepe Sahili İBB Etkinlik Alanında düzenlenen 4. Çankırı Tanıtım Günleri başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’da İBB Maltepe Sahili Etkinlik Alanında başlayan 20 Ekim başlayan 4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri 4 gün süreyle ziyaret edeilebillecek.

İstanbul’un Maltepe ilçesi sahilindeki İBB Maltepe Etkinlik Alanında düzenlenen ve 20 – 23 Ekim tarihleri arasında 4 gün süre ile Çankırı’nı doğal ve kültürel zenginliklerinin İstanbullular ile buluşacağı “İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri” ziyarete açıldı.

Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi ve İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) işbirliğiyle İBB Maltepe Etkinlik Alanında 4.’sü düzenlenen İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri 20 Ekim günü yapılan resmi açılış töreniyle başladı.

İstanbul 4. Çankırı Tanıtım Günleri İBB Maltepe Sahil Etkinlik Alanındaki açılışı, Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili, M.Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı esen, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, CHP Maltepe İlçe Başkanı, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem ile CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’ın aralarında olduğu siyasi parti temsilcileri, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk ve Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak’ın da aralarında olduğu Çankırı’nın ilçe ve belde belediye başkanları, meclis üyeleri İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel, ÇANDEF ve VAKIF yönetim kurulu üyeleri, Çankırı il, ilçe ve köy dernekleri ile STK temsilcileri, Çankırılılar ve Çankırı dostu İstanbullu vatandaşların katılımı ile yapıldı.

“GENEL BAŞKANLIK” GÖREVİNE YENİ DÖNEMDE ADAY OLMAYCAĞIM

Açılışta konuşan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, tanıtım günleri organizasyonuna katkı veren, sponsor olan destekçilere ve katılımcılara teşekkür ederek, sona gelindiğinin altını çizdiği “Genel Başkanlık” görevine yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı.

Önceki dönem Çankırılı İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de kürsüden yaptığı konuşmaya katılımcıları selamladı.

Tanıtım günlerine yer tahsisi yapan Ekrem İmamoğlu adına selamlarını ileten İBB Başkan danışmanı sonrasında MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ile Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yaptıkları konuşmalarla katılımcıları selamladı.

Çankırı Milletvekilleri ve TBB Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitçi ve Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen kürsüden hitap ettikleri katılımcılarla tanıtım günleri ile ilgili düşüncelerini ve Çankırı’ya yönelik çalışmalar hakkındaki gelişmeleri paylaştılar.  

İSTANBUL’DA ÇANKIRI’YI TANITIMDA EV SAHİPLİĞİNDEN MUTLUYUZ

Etkinliği düzenleyen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, pandemi sonrası toplu etkinliklere tekrar başlamanın sevincinin yaşadığını kaydetti.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı’nın tanıtımı için çalışacaklarını vurguladığı konuşmasında, “Türkiye’nin beşte birini barındıran İstanbul’da Çankırı’yı tanıtmak üzere düzenlenen organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Sanayiden tarıma, turizmden gastronomiye çok farklı özelliklere sahip olan ilimizi tanıtmak adına bundan sonra da başta sivil toplum örgütleri olmak üzere tüm paydaşlarımızla iş birliği yapmak, birlikte çalışmak gayreti içerisinde olacağız. İlimizin tanıtımı için gerekli olan her şeyi görev süremiz içerisinde yapmaya devam edeceğiz. Tanıtım günlerinin organizasyonuna katkı verenlere, düzenlenmesinde payı olanlara ve katılımcılara teşekkür ediyorum.” Dedi.

Barbaros Özdemir, Afrikalı Ali ve Evrim Keklik tarafından sunumu yapılan Çankırı Tanıtım Programı, protokol konuşmalarının sonrasında 4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri etkinlikleri açılış gerçekleştirildi.

TANITIM GÜNLERİ 1. GÜN ŞABAN GÜRSOY VE SEDA KARA KONSERİ

4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri 1. Gün etkinlikleri kapsamında katılımcılar Çankırılı sanatçı Şaban Gürsoy konseri ile müziğin sıcaklığı ile ısındı. Seda Kara konseri ile devam eden il gün konser programı devam etti.

HALUK LEVENT ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİNDE

 “Ahbap” organizasyonu ile ihtiyaç sahiplerine ulaşarak dertlerine çare olmaya çalışan sevilen sanatçı Haluk Levent Konseri ile Çankırı Tanıtım Günleri 1. Gün etkinlikleri sona erdi.

İstanbul’da İBB Maltepe Sahili Etkinlik Alanında başlayan 20 – 23 Ekim tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan 4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri 4 gün sürecek.

4. İstanbul Çankırı Tanıtım Günleri kapsamında İBB Maltepe Sahili Etkinlik Alanında Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi tarafından açılan stantlarda “Tuz”un anavatanı Çankırı’ya özel tatlar, doğal ve kültürel zenginlik ve güzelliklerin tanıtılacak.

Maltepe Sahilinde düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri kapsamında Çankırı’nın ilçeleri tarafından açılan stantlarda öne çıkan yöresel ürünler, doğal ve kültürel zenginliklerin tanıtımı yapılacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ