logo

Maltepe İBB Projesiyle Çağdaş Kent Meydanı Kazanıyor

Maltepe İBB Projesiyle Çağdaş Kent Meydanı Kazanıyor

İBB projesiyle Maltepe trafiğini yer altına alarak Maltepe’ye kent meydanı kazandırma çalışmalarının başlaması ile Bağdat Caddesi geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Maltepe Kent Meydanı projesi ile ilgili açıklamasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepeliler bilir; Meydan projesi bizden önceki dönemlerde de gündemdeydi.
Ben göreve geldiğim gün sizlere söz verdim. Ekrem Başkan projeyi kabul etti. @istanbulbld desteğiyle trafiği yer altına alıyor, Maltepe’ye çağdaş bir meydan kazandırıyoruz.” Dedi.

600 M TÜNELLE MALTEPE TRAFİĞİ YER ALTINA ALINIYOR

600 metrelik tünel ile Maltepe trafiği yer altına alınıyor. Maltepe’ye çağdaş kent meydanı kazandırılıyor. İBB tarafından başlatılan Maltepe trafiğini yer altına alarak Maltepe’ye kent meydanı kazandırma çalışmalarının başlaması ile Bağdat Caddesi geçici olarak trafiğe kapatıldı.

TRAFİK ETAPLARA GÖRE DÜZENLENECEK

Maltepe’ye kent meydanı çalışmaları sırasında Bağdat Caddesi geçici olarak trafiğe kapatıldı. Trafik akışı etaplar halinde planlanacak, işte detaylar:

Maltepe’ye kent meydanı kazandırma kapsamında 600 metelik tünel çalışmaları süresinde trafik akışı Atatürk Caddesi ve Adalı Sokak üzerinden sağlanıyor. Maltepe’de tünel çalışmaları 2 etap halinde yürütülecek. 2. Etap çalışmaları sırasında trafik İz Plajı sokak ile Atatürk Caddesi arası Kartal istikametinde kapatılarak. Kadıköy istikameti ise 2 yönlü olarak akacak.

2 yıl içinde tamamlanması planlanan çalışmalar sırasında etapların araç ve yaya trafiğinin en az etkilenmesini sağlayacak şekilde planlanacağı kaydediliyor.

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KILIÇ İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Ali Kılıç @BskAliKilic Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “@ekrem_imamoglu ’nun güçlü desteğiyle 45 yıllık hayal gerçek oluyor!
Maltepe’de trafik yer altına alınıyor, 18 bin metrekarelik yepyeni, modern bir kent meydanı inşa edilerek yayalaştırılıyor. @istanbulbld” ifadeleri yer aldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na projeye destekleri için teşekkür eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç @BskAliKilic sosyal medya paylaşımında, “Teşekkürler @ekrem_imamoglu
Maltepeliler bilir;
Meydan projesi bizden önceki dönemlerde de gündemdeydi.
Ben göreve geldiğim gün sizlere söz verdim. Ekrem Başkan projeyi kabul etti. @istanbulbld desteğiyle trafiği yer altına alıyor, Maltepe’ye çağdaş bir meydan kazandırıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ