logo

Marmara Dahil Batı Bölgelerimiz Yağışlı Hava Etkisine giriyor

Marmara Dahil Batı Bölgelerimiz Yağışlı Hava Etkisine giriyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin Trakya ve Marmara Bölgesi olmak üzere batı kesimleri yağışlı havanın etkisine giriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ülkemizin batı kesimleri Marmara Bölgesi, İzmir ve Manisa çevreleri ile gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz bölgesini yağışlı hava etkisi altına alıyor.

BATI BÖLGELERİMİZ YAĞIŞLI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara Bölgesi, İzmir ve Manisa çevreleri ile gece saatlerinden sonra Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Balıkesir’in batı kıyısı, Çanakkale’nin güney ve İzmir’in kuzey ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:
Yağış alan yerlerde 1-3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR:
Genellikle batı ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ÜLKMİZİN BATI BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batısı ile Bursa’nın, gece saatlerinde Bilecik çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Balıkesir’in batı kıyı (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran ve Gömeç), Çanakkale’nin güney (Ezine, Ayvacık, Bayramiç ve Yenice) ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçnmesi beklenen bölgede hava sıcaklığı, Bursa: °C – 29°C, İstanbul: °C-26°C, Kırklareli: °C-22°C, Kocaeli: °C- 30°C

Kocaeli: °C- 30°C

BATI KARADENİZ:

Parçalı, yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ:

Parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir ve Manisa çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Yarın (Cumartesi) İzmir’in kuzey (Dikili, Bergama ve Kınık) ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR °C – 28°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava ile güne başlayacak olan İzmir’de sabah saatlerinden sonra kuzey çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra il genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuzey (Dikili, Bergama ve Kınık) ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Kütahya °C – 28°C, Muğla °C- 28°C Parçalı bulutlu geçmesi, beklenirken Manisa (°C- 29°C), Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Ankara: °C – 28°C

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ:

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU Ve GÜNEY DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ