logo

Marmara ve Batı Karadeniz’de Gökgürültülü Sağanak Yağış Uyarısı

Marmara ve Batı Karadeniz’de Gökgürültülü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden sonra Marmara’nın doğusunda ve Batı Karadeniz’de yerel kuvvetli yağış bekleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Marmara’nın doğusu ile Batı Karadeniz’de Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

MARMARA’NIN DOĞUSU İLE BATI KARADENİZ’DE YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR!

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Marmara’nın doğusunda (İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Yalova ile Tekirdağ ve Kırklareli’nin doğu kesimleri), zamanla Batı Karadeniz’de (Bolu, Düzce, Karabük, Bartın, Zonguldak, Kastamonu ve Sinop) kısa süreli ve YEREL olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği kaydedildi.

Uyarıda, yağışlara bağlı su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasına vurgu yapıldı.

DOĞU KARADENİZ İÇİN KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Doğu Karadeniz için kuvvetli fırtına beklentisini aktaran Meteoroloji “Yapılan son değerlendirmelere göre 19.05.2021 02:00-09:00 saatleri arasında Doğu Karadeniz’de batı ve güneybatı yer yer kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) fırtına beklendiğinden başta denizci ve balıkçılarımız olmak üzere dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” uyarısı yaptı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ