logo

Meclis Üyesi Namık Sürmen Partisi CHP’den İstifa Etti

Meclis Üyesi Namık Sürmen Partisi CHP’den İstifa Etti

Ataşehir Belediye Başkan eski yardımcısı ve Ataşehir Belediye Meclis CHP’li Üyesi Namık Sürmen sağlık problemleri ve işlerinin yoğunluğu gerekçesi ile partisinden istifa etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Avukatı aracılığı ile işleme konulmak üzerek Ataşehir Kaymakamlığı, Siyasi Partiler Masası ve CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na verdiği istifa dilekçesinde iş, aile ve sağlığını gerekçe göstererek partisi CHP’den istifa ettiğini bildirdi.

Ataşehir Belediye Meclis CHP’li Üyesi Namık Sürmen Avukatı aracılığıyla verdiği istifa dilekçesinde; “Sağlık sorunlarım nedeniyle yoğun bir süreçte bulunmam ve doktorlarımın bu bağlamdaki tavsiyeleri neticesinde; işim, ailem, ve sağlığım temelinde yaşamıma devam etmem gerektiği yönünde almış olduğum karar doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ediyorum” ifadelerine yer verdi.

MART 2016’DA BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN İSTİFA ETMİŞTİ

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin bilgisi dahilinde 10.03.2016 tarihinde işleme konulmak üzere istifa dilekçesini ilgili mercilere verdiğini kaydeden Namık Sürmen, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifrasına gerekçe olarak sağlık problemleri ve işlerinin yoğunluğunu göstermişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ