logo

Memursen’e Bağlı Bem-Bir-Sen Üyeleri Üsküdar’da Buluştu

Memursen’e Bağlı Bem-Bir-Sen Üyeleri Üsküdar’da Buluştu

Bem-Bir_Sen ev sahipliğinde, Üsküdar ve Ümraniye belediyelerinin Memursen’e bağlı Bem-Bir-Sen üyesi çalışanlarının tanışıp kaynaşmalarının amaçlandığı gece düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Üsküdar ve Ümraniye belediyelerinin Memursen’e bağlı Bem-Bir-Sen üyesi çalışanlarının tanışıp kaynaşmalarının amaçlandığı ve organizasyonunu 7. Şube Başkanlığı’nın yaptığı gece Üsküdar Kızkulesi Restoran’da gerçekleşti.Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Sami Er, Ömer Saraç, Şadan Özkaya, Hilmi Türkmen, Belediye birim müdürleri ile birlikte Bem-Bir-Sen İstanbul 7 Nolu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, şube başkan yardımcıları ve yöneticilerinin katıldığı gecede, çalışanlar sıcak bir ortamda, samimi sohbetler ettiler.

FOTO GALERİSİ Tıkla

Sendika temsilcisi Hakan Kılış’ın sunuculuğunda gerçekleştirilen, Bem-Bir-Sen İstanbul 7 Nolu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve Üsküdar Belediyesi başkan yardımcılarının birer konuşma yaptıkları gecede, sendika çalışmalar ve personel sorunlarına değinildi. Yeni memur yasasının eşit işe eşit ücret ve çalışanın hakkını aldığı bir sistem içerdiği ifade edilen konuşmalarda, çalışmayanın da çalışmaya teşvik edileceği ve işyerinde adaletin sağlanacağı iddia edildi.

657 Sayılı kanununu memura gereksiz bir koruma, zırh getirdiği ifade edilen konuşmalarda; Üsküdar ve Ümraniye belediyelerinde çalışanlarının haklarının fazlasıyla verildiğini, sendikaların da çalışanların haklarına sahip çıktığı belirtildi.

Üsküdar Kızkulesi karşısında Bem-Bir-Sen İstanbul 7 Nolu Şube ev sahipliğinde gerçekleştirilen gecenin sonunda; geceyi düzenleyenlere ve personelin haklarının savunulmasında emeği geçen sendikacılar ve idarecilere plaket verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ