logo

Meral Akşener 6 Maaşını Kovid Salgını Mücadelesine Bağışladı

Meral Akşener 6 Maaşını Kovid Salgını Mücadelesine Bağışladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Koronavirüs (Kovid 19) salgını tedbirleri kapsamında Ankara ve İstanbul Büyükşehir belediyelerince başlatılan kampanyalara 6 emekli maaşını bağışladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuk olduğu İsmail Küçükkaya’nın programında Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri Kovit salgını ile mücadele kampanyalarına desteğini açıkladı.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid 19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında başlayan “Evde Kal” uygulaması kapsamında çalışamayan, işini kaybeden çalışanlar ve işletmesi kapalı kalan esnaflara nakdi ve ayni yardım ve desteği başlatan Büyükşehir belediyeleri bu çalışmalarına kaynak yaratmak amacı ile kampanya başlattılar.

Sabah kuşağında yayınlanan İsmail Küçükkaya’nın programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener destek amacı ile belediyeler tarafından başlatılan kampanyalara 6 maaşını bağışladığını açıkladı.

Akşener yardım çalışmalarına kaynak yaratmak amacı ile kampanya başlatan belediyelere destek için  3’er maaşını Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri tarafından açılan kampanyalara bağışladığını kaydeti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Koronavirüs (Kovid 19) salgını tedbirleri kapsamında yürütülen mücadeleye destek amacıyla başlatılan kampanyalarda emekli maşının 3 ayını Ankara Büyükşehir Belediyesi, diğer 3 aylık maaşını da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanyalara bağışladı.

FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programındayım. #CanlıYayın #Canlı

FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programındayım.#CanlıYayın#Canlı

Meral Akşener paylaştı: 30 Mart 2020 Pazartesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ