logo

MERAL AKŞENER BOSTANCI’DA ‘HAYIR’CILARLA BULUŞTU

MERAL AKŞENER BOSTANCI’DA ‘HAYIR’CILARLA BULUŞTU

İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen etkinliğine katılan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, kadınların ağırlıklı olduğu katılımcılara referandumu anlattı.

Partisinden ihraç edilen MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen ve kadınların ağırlıklı olduğu salona “Başbakan Meral” sloganı ile girdi.

‘Hayır’ çalışması yapanlara hakaret ederek, iftira atarak, mezhepçilik yaparak, Türkiye’deki huzuru, kardeşliği, dayanışma ruhunu yok ettiklerini iddia eden Meral Akşener, kendilerinin sevgiyle yaklaşan bir dil kullandıklarının altını çizerek, tek adam yetkisinin Atatürk’e dahi verilmediğini kaydetti.

Atatürk’ün bütün güç elindeyken, ülkede istiklal savaşını yapan komutanken ve gücü tek başına kullanmazken, şimdi bir tek adamın Cumhuriyet rejimini değiştirmeye gücü yetmeyeceğini, buna izin vermeyeceklerini ifade etti.

Suç işlenmesinin önüne geçmek yerine, suçun anayasa kılıfına sokulduğunu iddia eden Akşener, konuşmasında “Anayasa ortak akıl ile yapılır. Anayasa değişliği bir kişiyi; diktatörden, kraldan öte hale getireceği için ‘Hayır’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ