logo

Meral Akşener, Delegenin Tam Desteğiyle Yeniden İYİ Parti Genel Başkanı

Meral Akşener, Delegenin Tam Desteğiyle Yeniden İYİ Parti Genel Başkanı

Ankara Anfa Altınpark’ta düzenlenen İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nda yeniden genel başkan seçilen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, delegelere ve partililere teşekkür etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tek aday olarak girdiği İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nda yapılan seçimle yeniden genel başkan seçildi.

Anfa Altınpark’ta Saat 09.30’da başlayan “Millet Bizi Çağırıyor” sloganlı İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’na tek aday olarak giren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 1379 delegeden geçerli oy kullanan 1289 delegenin oyun tamamını aldı.

Tek aday olarak girdiği İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nda yeniden genel başkan seçilen Meral Akşener, delegelere günlerinden dolayı teşekkür ederek; “Bu ülkeye bağlılığınız, vatanseverliğiniz, cumhuriyete bağlılığınız için teşekkür ediyorum. Alpaslan ile Mustafa Kemal Atatürk arasındaki bağı kurduğunuz için teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Millet Bizi Çağırıyor” diye konuşmasını sürdüren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Allah beni mahcup etmesin diyorum. Yarından itibaren tekrar milletle bir arada olmaya, birlik olmaya, yeniden yollara düşmeye hazır halde olduğumuz herkese gösterdiniz. İyi ki varsınız. İyi ki İYİ Partiyi milletimiz kurdu.” Diye konuştu.

İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı, genel başkan seçiminden sonra geçilen Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin kurulu (MDK) üye seçimi ve diğer gündem maddeleri ile devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ