logo

Meral Akşener, ‘Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız’

Meral Akşener, ‘Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız’

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde İYİ Parti 4. kuruluş yıldönümünün kutlandığı törende konuşan Meral Akşener, “Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti‘nin 4. kuruluş yıldönümü toplantısında konuşan Meral Akşener, partisinin vaatlerini anlattı. Akşener, “İYİ Parti iktidarında, Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız” ifadesini kullandı.

26 Ekim 2017’de kurulan İYİ Parti 4. kuruluş yıldönümünü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde kutladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener burada yaptığı konuşmada ekonomiden tarıma, çevreden kadın haklarına, eğitimden hukuka kadar partisinin her alandaki vaatlerini anlattı.

Meral Akşener’in İstanbul Haliç Merkezi’ndeki kutlama töreninde yaptığı konuşmada “İYİ Parti iktidarında, Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında, “Bugün çok özel bir gün… Yüreğimde; Hatice’nin, Fatma’nın, Ayşe’nin, Nene Hatun’un, Halide Edip’in heyecanı var. Mavi Gözlü Bozkurt’umuz Mustafa Kemal Atatürk’ün, mücadelesi var. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, herkesi kucaklayan, Turan hayali var! Rahmetli Demirel’in, rahmetli Özal’ın, kalkınmış büyük Türkiye vizyonu var. Cumhuriyetin ve hürriyetin, adaletle yükselişi var.

 Dava arkadaşlarım; Hepimizin ülküsüyle süslenen Anadolu’da; O, bu, şu yok. Ocu, bucu, şucu yok. Biz varız. Milletimiz var. Türkiye var. Hazreti Ömer’in; ‘Dicle’nin kenarında, bir koyunu kurt aşırsa, adli ilahi benden sorar diye, çok korkuyorum’ hitabına,  siyaseten değil, ahlaken bağlı kalacak; Ömer’in Adaleti’ni, hep hatırımızda tutacağız.  Ve söz olsun;  İYİ Parti iktidarında, Ömer’in yolundan, asla ayrılmayacağız! Mahkemelerde, ısmarlama davalara izin vermeyeceğiz. 

Hukuk sistemini, demokrasi ve eşitlik ilkelerine uygun şekilde, yeniden ele alacağız.  Fikri hür, vicdanı hür, siyasetin üstünde bir adalet sistemiyle, vatandaşlarımızın, kendilerini, her anlamda güvende hissedecekleri, adil bir Türkiye için çalışacağız.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ