logo

Mert Kar İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı

Mert Kar İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı

İYİ Parti Ataşehir Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Mert Kar, 23 Şubat’ta yapılacak olan 2. Olağan Kongrede İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yokluklarla, zorluklarla kurdukları partisi İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı olduğunu duyuran Mert Kar, açıklamasında, “Demokrasi mücadelemiz boyunca Ataşehirliler olarak İYİ Partimiz için elimizi çekinmeden her taşın altına koyduk. Kurucu Teşkilat Başkanı olarak devam ettiğim görevimde yöneticilerimiz ve partililerimiz ile yaptığım istişareler sonucunda 23 Şubat’ta yapılacak olan 2. Olağan Kongrede İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına aday olmaya karar verdim.” İfadelerine yer verdi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı Mert Kar tarafından yazılı olarak yapılan adaylık açıklaması:

Sayın Meral Akşener Hanımefendinin vermiş olduğu haklı demokrasi mücadelesinin ilk gününden itibaren bir neferi olarak mücadele etmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

Demokrasi mücadelemiz boyunca Ataşehirliler olarak İYİ Partimiz için elimizi çekinmeden her taşın altına koyduk. Yokluklarla, zorluklarla kurduğumuz partimizin Ataşehir teşkilatını siz değerli partililerimizle birlikte ilmek ilmek kurduk.

Kurucu Teşkilat Başkanı olarak devam ettiğim görevimde yöneticilerimiz ve partililerimiz ile yaptığım istişareler sonucunda 23 Şubat’ta yapılacak olan 2. Olağan Kongrede İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığına aday olmaya karar verdim.

Parti içi demokrasi ilkelerinin şeffaflığını yaşadığımız kongre sürecimizde, teşkilatımız ile birlikte daha İYİ yarınlara uyanmak için tecrübeli bir kadro ile aday olacağız.

Toyumuzun partimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim.

Mert Kar

İYİ Parti Ataşehir Teşkilat Başkanı

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ